![]() |
|
Каде ќе патувате ова лето? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 17> |
Автор | |
Biolica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pametno kazano kako sekogash.
Sepak sakam Juzna Amerika
![]() |
|
![]() |
|
SIVIOT VOLK ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
Јас сакам во Грција и во Оxрид
![]() |
|
_____,^==¬¬¬¬_/|___
)_,.--'''[ µ''\_\****”””””” ......._П___________ ___Л___ ....../ ;;;;;;_(___)________|] ..../ __===_____________/ .....) /-----(_((__) / ....//------0,------- _.//-- |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Bilo kade...ne e vazno...samo da se trgnam barem na 10 dena od Skopjevo.
|
|
![]() |
|
emi1987 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 20.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Vaka tocno e deka makedoncite imaat opcii za odmor da odat i na kraj svet, no ne se problem kilometrite..problem se parite!normalno e pola makedonija da se na odmor vo grcija koga eden aranzman te kosta samo 200evra, a za na thiti kako sto kazuvas ti ne te opravaat ni 2000evra. Taka da problemot e vo parite!Jas iskreno lani bev vo spanija so avtobus i extra bese i voopsto ne mi smetase sto 30 casovi pominav vo avtobus...a godinava nemam nikakva ideja...od ponudenive samo hrvatska mi ostanala da ja vidam no ponataka...grcka moze da dojde vo predvid, no ne zaradi kilometrite ili toa sto e blisku,tuku ednostavno sakam da go vidam ostrvot lefkada i edna od najubavite plazi na planetava...porto katsyki...no sepak ima uste vreme btw koj ne bil egipet e extra destinacija |
|
![]() |
|
emi1987 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 20.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 6 |
moze li da te zamolam da mi preoracas nekoja agencija koja nudi aranzmani za portugalija!jas se utepav od baranje i nisto ako mozes pisi |
|
![]() |
|
cikorija72 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 21.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3 |
letuval li nekoj vi severen kipar i moze da mi kaze kako e
? |
|
![]() |
|
cikorija72 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 21.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Mozes da se obratis vo Kontiki ili Jolly Travel no neznam za vizi kako e, ili preku Luthfanza
|
|
![]() |
|
mina_d ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
оваа година сакам да патувам во Бугарија (и најверојатно ќе ми се исполни желбата)
![]() |
|
Сите луѓе знаат да сакат, тоа е вродено. Некои го прават природно, но повеќето треба одново да го научат!
|
|
![]() |
|
Siuxi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
![]() |
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Јас што сакам и тоа што можам се две работи без допирна точка.
Ама ај да кажам, многу ми е желба да ја посетам Норвешка и Финска, а од појужните Јужно Афричка Репуболика.... |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
Neptun74 ![]() Сениор ![]() ![]() Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Sejsheli...
|
|
DeepBlue
|
|
![]() |
|
deja ![]() Нов член ![]() Регистриран: 30.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Budva!
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
naredno sakam vo krivogastani da pom , pa bitola, pa sk (oti imam potreba za da pom). A inaku rado bi skoknal do Hrvatska , onamu kaj moreto, dalmacija
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Kade i da se odlucite da odite bidete pretpazlivi
![]() Тетовка почина на летување во Албанија ТИРАНА - Од спој во електрична инсталација, во бања при туширање,
завчера починала македонската државјанка С.К. (51) од Тетово, која со
сопругот била на годишен одмор во албанскиот туристички локалитет
Голем, кај приморскиот град Каваја. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |