|
Љубов преку интернет |
Внеси реплика | страница <1 7891011 19> |
Автор | |
ani_92
Нов член Регистриран: 27.Март.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Postoi ljubov preku internet...KAZANO I DOKAZANO...kazuvam bidejki ja imam doziveano, i seuste me trae...i mislam deka ke ja cuvstvuvam cel zivot :(:(
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zatoa velat ne slushaj gatalec...slushaj patalec |
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
POstoi ne vikam ne mada ne sum go iskusila toa bar seuste
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Didi
Сениор Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Opasnosta da bideme zavedeni od sopstvenata fantazija e ednakva,kako i vo vitinskiot zhivot.Za vreme na zapoznavanjeto vo vistinskata ljubov,dvojkata izleguva i se zapoznava preku razgovor.Vo virtuelnata toa se slucuva preku indirekten razgovor.Partnerite(sogovornicite)se obiduvaat da ja pokazat svojata najubava i najdobra,po nekogas i sosema lazna slika.
Za da moze da se odgovori na prasanjeto dali ljuvovta preku internet e vistinska,prvo treba da se definira vistinskata ljubov.
Vo posledno vreme se pocesto se slucuva sajber-vrskata da premine vo realnost.Virtuelnata ljubov e fenomen na novoto vreme. Изменето од didi26 - 31.Март.2009 во 13:42 |
|
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....
|
|
blokirana5
Група Регистриран: 15.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 66 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....mislam deka postoi nekakva ljubov ne mozam da ja definiram bas ama
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe postoi sum slusnala ......
|
|
Klapsomun
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Instant message |
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
postoi ne vikam ne mada ne mi se desilo toa do sega ali sepak DA postoi
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da i sajber pokolenija
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Postoi...
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас до сега се накапувам на некои таленти
Али се сеќавам порано,кога немаше интернет постоеше допишуваше со писма(само заборавив како тогаш си ги наоѓавме домашниве адреси) И добив честитка од еден другар........ на кое стоеше моето и неговото име во срце тоа уствари не беше срце,повеќе наликуваше на множество или унија по математика............ И во писмото имав и гратис слика од него.......... се на се беше смешно и сликата и писмото Немам јас добро искуство со писма и љубави преку интернет |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ама не значи дека некоја љубов што постоела,е привремено на врска преку нет па дека нема да опстане
|
|
Teichka
Нов член Регистриран: 18.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi se sluchuva bash sea...i mnogu e teshko a posebno ako e na golemi dalechini:S!
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |