|
!! Проблеми со игри !! Прашања и Одговори |
Внеси реплика | страница <1 789 |
Автор | |
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај да видиме што ќе најдеш
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А нееее такви информации јас не споделувам,со закон се забранети.
Да не сакаш да ме наместиш Само внимавај за колку bit-ен систем е линкот,а колку bit-ен ти е компјутерот... |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислам дека игрите немаат врска со тоа колку bit-ен е компјутерот..мислам
Инаку, компјутерт ми е 32 bit-ен.
За една игра да ја тера компјутерот добро, важени се графичката, процесорот и рам меморијата, секако ова зависи од побарувањата на играта. Иначе, ја спуштив COD - MW3 и успешно ја инсталирав Играта пичи 300 на саат, еднаш само ме зезна, се исклучи при првата мисија и толку беше. Ако сакаш линк за торент да ти дадам? Торентот е супер, ќе ти треба само програма за маунт да направиш, Daemon tools ја користам, ја инсталираш, ја кракираш и терај. Инаку, јас еве цел ден пукам како ненормален |
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Zare123
Нов член Регистриран: 11.Јуни.2015 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Здраво имам проблем со CS 1.6 пред некој ден ми даде еден другар pc со 2 гб рам процесор AMD Anthon(tm) Processor Le-140 2.60 GHz графичка Ati Redeon x1200 Series и имам vista :v
и сеа проблемот е тоа шо од кога ја инсталирав цс играм пример 5 минути и ме гаси од сервер а и на ботови ми вика "Connection to server lost during level change" и цело време воа ми го дава никако да го средам да не има врска нешто со апдејтите на виндолсот оти го форматирав и не ми се апдејтирани :v стварно не знам шо да правам :3 :v :/ |
|
Zare123
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ќе одговори некој или не :)
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Немам искуство со он лајн играње на било што, така да не знам што да ти кажам.
Графичката да не ти е слаба нешто......ама ако е слаба, од почеток ќе ти прај проблеми...не знам искрено.
|
|
|
Zare123
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
значи само ми го дава тоа connection to server lost during level change" ми испага како прозорчето исто кога те банираат не е неш од Pc то значи неш од играта кузнее..
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е па види со админи на серверот, да не е проблем од тамо нешто...може и да те банирале...провери си
|
|
|
Zare123
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не е до серверот и на ботови ми вика така изгледа до виндолсот е ке ставам хп ке видам како ке биде
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па пробај со XP и ќе знаеш
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 789 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |