|
Посетување психолог или психијатар |
Внеси реплика | страница <1 789 |
Автор | ||
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
As simple as that... Ме чека еден тон работа, веројатно ќе треба денес на нејзе да и се препуштам.. али срце пуно љубави
|
||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...бегам од нив како ѓавол од темјан.
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сосема нормална работа која што функционира насекаде...
не знам зошто би се срамеле или плашеле да побараме стручна помош ако ни е потребна. А за тоа кој што ќе помисли не се обѕирајте премногу, секој МОРА да гледа прво за себе него да му е добро. |
||
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se plasam od otvoreniot prozorec.
Den denes ne mi e jasno zosto bese otvoren...
...iskreno mi licese kako vlez vo rajot!...porta za drug svet. |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13942 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
,,,,ne deka ne e korisno ili deka nema da pomogne posetata na psiholog ili psihijatar,,,no ima tuka edno golemo NO,?,,,,,
,,,,i pokraj toa shto pacientot ja raskazhuva svojata maka i prikaska vo momentot taa e edna i edinstvena sostojba za problemot koj se razgleduva ,,no toa golemo No ,,se sostoi vo toa deka ,kaj sekoja lichnost postojat inhibitorni mehanizmi i psiholoshka samoodbrana na sopstvenata lichnost,koga i pokraj najgolemata zhelba na pacientot,, nikogash nema da ja kazhe celosnata vistina ,,,takvo neshto edinstveno mozhe da se postigne vo sostojba na hipnoza koja e strogo zabraneta ,,i edinstveno so dozvola na konzumentot mozhe da se isprakticira,,,shto mora da se priznae retko se sluchuva ,,taka da ,,,,,dushata i deshavkite vo nea nemaat cena ,,nitu mozhe da se dopre sushtinski vo problemot,,bidejki dushata ,,svesta ,,potsvesta ,,nikogash nema da se otkrijat pred druga lichnost ,,,stranec,, ,,,so sega i tuka ,,i so sopstvena nadogradba ,mozhe se da se nadmine ,,,kako shto mozhete sami sebe da si pomognete ne mozhe nikoj drug,,,soveti i smernici eden kup no kolku od toa ke se primeni,,,ili e prifatlivo za pacientot ,,e sosema druga rabota , ,,,sekoja dusha svest i potsvest ,,se eden i edinstven samostoen univerzum,,, ,,,pa ko voli nek izvoli,, |
||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..Jas nemozam da odam na psihijatar , oti ako mu gi kazam moite maki , ke zaboravi toj na svoite
|
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13942 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
,,,,znachi laki se sprema da pohne da gi peljeshi ,,psihijatrive,,, |
||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па он нели за тоа е учил за да го малтретирате со вашите проблеми и он да ви ги решава ?
|
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ck, problemite treba samite da si gi reshime. Toj moze samo da ne nasochi. |
||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Си имам јас тука на форумов психијатар за што искрено сум му благодарен. И би му кажал но сигурно ќе ме опомени со правилото форумско да се задржам на темата,а не за него да коментирам. Дури мислам му се допаѓам,како Обама на Иванов нонстоп ми намига. |
||
spiros
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4489 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Џабе тие психијатар, кој што се’уште е слеп за внатрешниот Психијатар над психијатрите! Чувајтесе од психијатри по теркот на Сигмунд Фројд, кој самиот конзумирал дрога, а Го одбивал внатрешниот Психијатар, на Кој што му упатува Карл Густав Јунг (син на швајцарски Евагелистички проповедник)! |
||
Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
||
outlook123
Сениор Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Цел свет се врти околу вистинскиот хахахаха
Простете, смешно ми е... Кој цело време е во тебе... Сакај бе чоеку..... доволно е....не си ничија мисија па да завршиш. Не, не сум психијатар! пу пу... пс. и да додадам де малку хахаха - мисијата завршува! а ти кажувај она што сакаат да слушнат... иако ќе ви кажат - ги почитуваме разликите, се надополнуваме! Изменето од outlook123 - 18.Мај.2015 во 07:18 |
||
едно е - не се две
|
||
Внеси реплика | страница <1 789 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |