|
Филозофирај |
Внеси реплика | страница <1 7891011 82> |
Автор | |
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тој ја сакаше, таа него не, тој ја сонуваше, таа него не, тој ја бакнуваше, таа него не, тој ја молеше, таа него не, тој ја заборави ... таа него... НЕ............. |
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секој ден ни носи нешто ново..... Секој ден е лекција за иднината.... Треба да го сватиме тоа и да го искористиме она што ни го нуди денот.... Изменето од james dean - 06.Февруари.2010 во 14:29 |
|
monitor
Сениор Регистриран: 19.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 97 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не право го она што не сакаш тебе да ти го прват.
|
|
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па јас сум си филозовче нема потреба многу да се дискутира за тоа прочитајте во патувања мојата тема и се ќе ви биде јасно. Мислам јас неможам без филозофирање морам да признаам и кога треба и кога не треба. Епа ајде малку да филозофираме. Првиот што ќе ми напише коментар автоматски има право да бира тема. Напомена! Нека не се брукаат тие што не се филозофи.
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
stavi link, me mrzi da baram
|
|
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=17474 |
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Glas od naseto SRCE
Smosti gledav edna emisija.... ne sum sigurna dali e stvarno MUDROST ili e trik, no znam deka me zamisli na kratko ke raskazam sto se sluci vo emisijata: edna osoba nosi slika so sebe, ne ja pokazuva i ja krie vo publikata.... "mudriot" ne znae kade e skriena.... zenata se vraka kaj nego i misli na slikata i go dopira so levata raka na srceto.... potoa i veli da gi zatvori oicite, da gi stavi dvete race na srceto i da pomisli silno na taa slika.... toj veli, gledam dve zeni na slikata, gedam lance i gledam zab, no poslednite dve stvari ne gi gledam na slikata.... taa go "pusta" stceto da "letnet" kaj slikata.... je naoga toj slikata... no na slikata nema ni lance ni zab... toj i veli lanceto i zabot ve povrzuvaat silno edna so druga, ja otvora slikata i ja gleda neja so edna drugarka... potoa taa raskazuva, preku ebay si kupila lance so privezok kako zab, i preku toa lance tie dve osobi se zapoznale.... Srceto cesto ni zboruva bez nie toa da go "posakame" toa sekogas ja kazuvat vistinata i ako razumot nekogas go stopirat da se iskaze.... no dali e mozno druga osoba, koja ne te poznava, kako svoj covek da go procitat tvoeto srce bez da se iskazat zborovi??? MUDROST ili trik??? |
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
DAC23
Сениор Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 357 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Му велам на докторот дека сум преморен оптоварен со грижи хронично активен,постојано депримиран и со периодични напади на параноја и на крај излезе дека сум нормален тоа денес било нормално да си таков
|
|
SEMPER ETIAM UBIQUE SUPERIORES
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Podobro e vrabec vo race otkolku gulab vo gazot
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gazot e kako srce. Ne gleda, a cuvstvuva.
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...zivotot e kako klackalka....gore ,dole....gore,dole.....
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Iskustvoto e odlicna rabota. Vi dopusta da ja prepoznaete greskata otako ke ja povtorite
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga filozof ke vi odgovori na postaveno prasanje ( posebno ova go imam zabelezano kaj lekari ) , veka i samiot ne razbiras sto si go prasal
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne se zbunuvaj ako ne go znaes odgovorot,zbuni gi tie sto prasale.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 82> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |