![]() |
|
Операција триумф - музичко реално шоу |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 32> |
Автор | |
deshad ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 1350 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Александар е добар нема што, и мислам дека ќе победи на крајот. Секако доколку критериумите останат до крај правични.
![]() |
|
![]() |
|
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Само не ми е јасно зошто Македонија не ја пееше на македонски, јас мислам дека можеа тоа да го направат... но како било, добро ја испеа...
е сега дали ќе останат критериумите до крај правични... ќе видиме.... |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
![]() |
|
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Верувам дека пак ќе биде најдобар
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
И ВЕЧЕРВА МАКЕДОНЕЦОТ НАШ НАЈДОБАР ... НО НЕ МУ ПРИЗНАВААТ, НИТУ ЖИРИТО, НИТУ ДИРЕКТОРОТ НЕ МУ СЕ ОБРАТИ ПОСЛЕ ГАЛА ВЕЧЕРТА, КАКО ДА ГО ИГНОРИРАА ... ЗАВИДЛИВОСТ ЛИ ЌЕ Е, ШТО ЛИ ЌЕ Е, НО СЕПАК ИМА УШТЕ ВРЕМЕ И ЗА КОМЕНТАРИ И ЗА ДОКАЖУВАЊЕ.
|
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
abe so toa ti e makedonce nikoj ne te saka nikoj ne te ferma
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
![]() ![]() ![]() И јас забележав како директорот воопшто не му се обрати на Александар ама не само оваа гала, туку и претходните. |
|
![]() |
|
HI)H( ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 258 |
aleksandar ke bide pobednik.....so me luti so ne go sakaat
|
|
1 Година верен форумџија
|
|
![]() |
|
HI)H( ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 258 |
imas pravo sega oti makedoncite se najdobri za toa |
|
1 Година верен форумџија
|
|
![]() |
|
ЌЕ СИ ЛЕГНАТ НА БРАШНОТО ИЗГЛЕДА СЕПАК НА КРАЈОТ САКАЛЕ ИЛИ НЕ
![]() |
|
![]() |
|
caldi33 ![]() Група ![]() Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 83 |
makedonec so site e dobar nikoga ne ogovara ako go prasas ke ti odgovori ako ne nikomu nisto ke pobedi do sega glas ne mu slusnavme osvem na gala celo vreme si odi taka i si septi
![]() |
|
![]() |
|
Важно е што публиката го сака... кој ги слуша директорот или жирито? После ова шоу ако победи Александар (во што верувам
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Abe ubavo e da se veruva vo toa deka Aleksandar ke pobedi,ama nekako ne znam dali ke dozvolat makedonec da pobedi!!Realno ako gledame glasovite od publikata nema nikogas da se namalat za Alex,samo moze da variraat po malce..zatoa ke bide somnitelno ako naglo nekoj drug stane favorit pa i pobedi..daj boze da pobedi,super e deckoto,fin kulturen ubavo pee se trudi i ubavo ja pretstavuva MAKEDONIJA a toa e najvazno..
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
|
Александар е многу скромен...но тоа го прави уште поголем и
повреден... човек....кога го гледам ... срцево ми затреперува....
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |