![]() |
|
Градоначалник |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 17> |
Автор | |||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Shto e nainteresno i kolku za tvoja informacija nema zjelba shto sum ja posakal a koja ne mi se ispolnila. |
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
![]() |
|||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
||
Denes, iako partiski neopredelen za mene beshe gordost sto edinstveniot makedonec koj zasluzjuva da e na kormiloto na drzjavata borec, a sega aktuelen gradonachalnik na grad Prilep mi se javi i porazgovaravme bash denes, den koga toj ima mal milion obvrski okolu denot na na negovata partija. Po se izgleda Risteski brgi kje bide i prv chovek na Republika Makedonija. Na Makedonija takov chovek posakuva, makedonija takov chovek i treba. Adjelina...........zelbite moi se realnost. Gord sum so moite borci. I, ne barajte od nego nevozmozjno. Sepak i toj e od krv i od meso. |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Gradonachalnik? a shto toa beshe?
Znam eden moj borec koj mi kazja deka e prv chovek na grad Prilep. Da taka beshe, prv chovek na grad Prilwep. Ubavo e toa borecot nash od vojnata 2001 godina Marjan Risteski e prv chovek vo grada Prilepa. Samo site li tie gradonachalnici se kako nego? Evdea ima eden vo nashiov WESTERN grad veli deka e glaven, ama salam glaven isto kao od filmoite od Westernot. Ako se pak site kako ovoj togash togash Marjan nash od prilep kje si klajme za pretsedatel na drzjavata. Zoshto da ne. Dzjumerko pred da padni bolen vo edno vreme mi veli Marjan e roden za car i mora od nego car da praime. Samo toj vo carshtinava mozje akalot na site chelnici da im dojdi do AK. Prilepchani moi dragi, chuvajtesi go, i ako gospo dai i car da se stori. |
|||
|
|||
![]() |
|||
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
||
Orlov, ako e taka , daj te molam posakaj Makedonija da vleze vo EU i Nato bez da go smeni imeto i da staneme bogata i razviena drzava i da nema nevrabotenost ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Davide, moram da te razocharam. Jas pripagjam na eden drug svet. Svet koj ne se zanimava so politika tuku e korektiv na politikata normalno tolu kolku politicharite sakat da slushaat i tolku kolku tie imaat chuvstvo......a bogami site do eden se operisani od toa chuvstvo. Jas sum nevladina militaristichka NVO koja si ima svoja programa opredelbi, zalozjbi i celi. Od nash agol gledano i so podpishuvanje na dogovorot za PARNERSTVO ZA MIR nie sme i vekje chlenki na NATO. Neznam zoshto e krevanje panika za vlez vo NATO i EU? Dali voopshto znaete deka chlenuvanjeto kje ne chini pari....nitu NATO nitu EU ne dava...........tie kako i vo sekoja organizacija i asocijacija zemaat chlanarina....znachi povlasteni sme so chlenstvoto vo Partnerstvo za Mir shto bar nitu ni davaat nitu ni zemaat. |
|||
|
|||
![]() |
|||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
||
Е ова ти е градоначалник-реши-сруши.
Остана Кисела Вода без кори за гибаница, без кинеска продавница, без продавница за плочки ![]() Се уриваат привремените објекти кај РампаИзменето од mamamd - 25.Октомври.2010 во 14:03 |
|||
![]() |
|||
fichot ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 783 |
||
Е де-де. Затоа се викаат (при)времени објекти. Ќе си најдат друго место.
|
|||
![]() |
|||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
||
Далеку од тоа дека нема да се најде времено решение од некои 20тина години, ко што беа и досега времени на едно 10тина и повеке години ![]() Него читам за вработувањето во Битола, градоначалникот си го вработил своето дете па по него и другите. И сега полемика-дали нивните деца треба да бидат дискриминирани. Нееее, тоа никој не може ни да го помисли, а камоли да го каже гласно.Ако сега не си ги вработат -кога? Е сега што им е криво на другите што не се вработија нивните деца, нека размислат по она народната- Господ прво брада си дал себеси, па после на Адама. ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Поќна допирливоста не “недопирливите“ ама дали ќе се оди до крај не се знае. Денес антикорупциска бара преиспитување на градбите без тендер на градоначалникот на Шутка и на Сопиште мислам дека беше
![]() |
|||
![]() |
|||
Gorazd777 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
||
Еее Орлов,поодамна немам дискутирано со тебе,но искрено некои работи неможат да се премолчат(стават по тепих),па барем и кога че ви изгледа нешто пресјајно.
Немој те молам толку да го издигнуваш марјан,зашто незнаеш како е дојден на тоа место и за првиот мандат,а богами и за вториот(наместениот). Но прво би те прашал ,каде се бореше марјан,освен тогаш кога бегаа,а еден автобус со јадници изгоре,но за тоа имаме расправано (околу командната грешка). Е сега што тоа за прилеп направи сите проекти ги наследи од предходната власт(спремни и обезбедени со пари),ново направи неколку фонтанчиња(ама брачед му на комуналец ни ги крена сметките до небо,така не се плајча ни во скопјено),проекто за депонијата(што најмногу го напаѓаше претходниот градоначалник-со стрип кампања),го изгуби и ништо од тоа,градската река (му ги запреа парите за регулација на коритото,од ЕУ-фондовите требаше да ги добие),катната гаража ја направи со ортакот на фирмата од ЗАЕВ од струмица,има многу работи,но не се свесни ни комуњарите да ги извадат,а последно е новата градба покрај кејот на реката(тоа го знаат прилепчани какви проблеми им направи посебно на тие што живеат тука) ја градел никој друг тукu локалниот урбанистички мафијаш,кој го гонеа пред извесно време за археолошки артефакти,а сега узурпирал и повеќе од (подареното),самите од неговата партија велат инспекција неможат да му пратат... Така да Орлов многу работи се во прашање но нема место ,а има време се че излези на видело и тоа од оние што прострадаа од него и неговата политика. |
|||
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
|||
![]() |
|||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
||
novace ќе одмориш 5 дена поради директни навреди кон членови. DragancoLeskoec имаш опомена за истото, потруди се да не одиш пак под суспензија. |
|||
![]() |
|||
||
Meraklii na ubavi i skapi koli bile nasive gradonacalnici. Sme imale srekja shto ne baraat da gi vozat ubavi shoferki
![]() Градоначалници мераклии на ауди |
|||
![]() |
|||
marsovec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
||
Некои возат и без таблици...Е тоа е правна држава...
![]() |
|||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|||
![]() |
|||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
||
имаше еднаш еден градоначалник што коментираше за јавниов превоз во Скопје и реченицата му почнуваше со „Јас секој ден се возам со ќерка ми во автобус“
![]() смешки... |
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |