![]() |
|
Што носите најмногу? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 789 |
Автор | |
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Фармерка, маица со некој натпис/апликација/џиџи-миџи (али без претерување!), каиш, обична патика (претходно старки, сеа ги изгрицка глушец упм!) и пошо нејќат моиве да ми дадат поише (сум имала доволно, а и имам да бидам искрена) носам никакви “скејтерки“ и гајле ми е. Сеа у последно време ако е жешко опнувам римјанка и поширока мајца и боли ме уво како изгледам.
![]() П.С: Многу алки и прстен на палец-обавезителноу! |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Во последно време многу хеланки и тесни фармерки носам, косата ја собирам во реп и плус венче за шишките да не ми ги боцкаат очите.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
fustancinja,
![]() |
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
![]() |
|
Incredible Blue
|
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Trenerki..
![]() |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 789 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |