|
Бумбар и слободата на говорењето |
Внеси реплика | страница <1 7891011 14> |
Автор | |
jas**
Нов член Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe neam zborovi austvari latas sto podrazbira pod sloboda na mislata i govorenjeto ovoj se e....b......e so onoj ovaa vaka onoj onaka:_)))))))))))neam zborovi i deka vo pralamentot ima poveke ebe......... od bilo koe sredno uciliste,krs neam zborovi ,za negovoto komentiranje okolu toa.......
|
|
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
огромен црн бумбар за темава
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema sloboda na govor,,vo bumbarot...
|
|
ato
Група Регистриран: 08.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 76 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Почитувана Г-да,
Не се замарајте со латас и бумбарите, оставете ги на мира оти ако го чепкаш гомното тоа повеќе мириса. Зарем не гледате дека тие имаат поминато КУМРОВАЧКА ПОЛИТИЧКА ШКОЛА. И тоа бесплатно како надежни и перспективни млади новинари организирана од страна на ДПМНЕ (дупи мене и цел народ Македонски). |
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova bese jako...dupi mene i...
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
cigance
Нов член Регистриран: 19.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene naj poveke mi se dopaga latas koga e na kompjuteri posle 24;00 na sitel3:)))))
|
|
non4ence
Нов член Регистриран: 22.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 34 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
лелле баба тоа шоу не го испушта... а многу ме нервираат и темите плус... ама ок .. на постарите луѓе им се допаѓа
Изменето од non4ence - 05.Април.2009 во 00:06 |
|
NonEnCe :)
|
|
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sloboda na govorot ima i bumbar e super emisija! Inaku stvarno e nekulturno nekoi SDSM-ovci da ja navreduvaat tanja kako edna sto se javi...pa sramota e ako ne vi e po gaz da ja navreduvate! SITEL e bas super tv i bumbar e bas dobra komunikativna emisija! Изменето од ВАЖНА - 07.Април.2009 во 16:05 |
|
lilica
Сениор Регистриран: 29.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
БУМБАР е типичен пример на емисија за ширење на политичка пропаганда.Во неа нема спротивставени мислења,туку сите што се јавуваат се ИСТОМИСЛЕНИЦИ.
Одкога ја емитуваат два пати по 10 мин. сум гледала,ама доволно да видам дека е тенденциозна,исполитизирана,цензурирана,несодржајна,непрофесионално водена,ужасна,сите гледачи немаат еднакви права.... .... Треба да ја укинат. |
|
Кој бара ќе најде.
|
|
гјувеза
Група Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 75 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никогаш не сум ја гледала оваа емисија од почеток до крај ,само делови од неа и мислам дека е вентил за пензионери за оние кои нема кај да се искажат истакнат кои немаат веза ама баш од нешто,маалски муабети....а што е поентата на постоење на таа емисија?? што со тој настан што ке се одбере со бројот на бумбарите?Во чија статистика оди тој настан???не ми е јасна целта на емисијата
|
|
Ако некој прави чекор назад ....не се радувај ...можеби зема залет....
|
|
Spirit
Сениор Регистриран: 20.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke popolnime termin
Ke gi nabuckame da se plukaat megu sebe Nekoj ko ke ni zgresi ke se potrudime tuka da go ocrnime Zgora na toa i ke fatime nekoj denar od ovie so vrtat Nisko...mnogu nisko |
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
opium za narod....prost.
|
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
linaA
Нов член Регистриран: 19.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
emisijate e poveke od smesna i nema nikakova sloboda na govoro a i taa voditelkata pa mozese da bide barem nekoja posimpaticna
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZABAVA ZA PROSTA MASA
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |