IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Радмила го повикува Никола на ТВ дуел!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Радмила го повикува Никола на ТВ дуел!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011>
Автор
Порака
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Статус: Офлајн
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2008 во 19:44
Originally posted by Паланчански Паланчански напиша:

Зарем на ТВ дуелот ќе ги мерат јајцата, па толкава врева се крева за нив????

ej bato
moram da ti cestitam za genijalnata pesna
BRAVOS OD MENE

lele stanues moj heroj

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Паланчански Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2007
Локација: Dubrovnik
Поени: 1655
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Паланчански Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2008 во 20:17
Леле... А јас мислев дека херои повеќе не постојат. Значи, станав славен.

Изменето од moira - 25.Мај.2008 во 20:18
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2008 во 11:38
i SO BIDNA NA KRAJ KE IMA ILI KE NEMA duel?
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2008 во 11:42
Rada ke ja namalila cenata na naftata i hranata, taka da osven na MAKEDONIJA tetka RADA planira da mu pomogne na cel svet, znaci da glasame za SUPERRADA i da go spasime svetot od inflacija.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2008 во 13:03
Originally posted by PAVLIN PAVLIN напиша:

http://www.utrinski.com.mk/?ItemID=AF91AB0437FF9B439B44E6C1D16D6F92eve kako treba da se razmisluva...ajde da vidime dali sega treba ili ne treba duel

ODLICNA STATIJA, PRILICNO NEUTRALNO I OBJEKTIVNO IZJASNUVANJE.
PREPORAKA DA SE PROCITA.
Кон врв
DelijaSkopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 1580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2008 во 13:17
Слушнав Радмила ќе направела жените да се породуваат за шест месеци, а не за девет...    ... Таа знаела како...

Изменето од DelijaSkopje - 26.Мај.2008 во 13:17
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2008 во 13:32
Originally posted by DelijaSkopje DelijaSkopje напиша:

Слушнав Радмила ќе направела жените да се породуваат за шест месеци, а не за девет...    ... Таа знаела како...

Pa toa e mnogu poverojetno otkolku Makedonija vo EU i NATO za 6 meseci bez promena na imeto , i sopiranje na svetskata inflacija.
Кон врв
novace Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2007
Поени: 3067
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2008 во 16:27

А еве пак Грујо например...за само 3 месеца ќе разгледа можност за Закон со кој ќе им додели пензии на сите кои се стечајци (М.М.Е. кој ли го смисли ова име?) со над 25 години признат стаж во пензискиот фонд...
голема%20насмевка
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
Кон врв
DelijaSkopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 1580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2008 во 16:32
Еј Новаче... Не ме сваќај погрешно... Не сум за ВМРО, но не сум повеќе ни за СДСМ... Од кога Бучко ја расипа партијата, Рада тешко дека ќе ја врати на стара слава... Ја се смеам само на оние смешни фрази и гледајќи секојдневни вести и реклами за партииве, многу посмешно ми делуваат изјавите на СДСМ, поточно на Радмила...   

И уште нешто... Мое мислење е дека ВМРО ќе победи со голема разлика, сакал тоа некој или не... Гледајќи го Грујо како успешно се држи и несака да го признае Косово, можеби и треба да победи...

Изменето од DelijaSkopje - 26.Мај.2008 во 16:34
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2008 во 16:38

Еј Новаче... Не ме сваќај погрешно... Не сум за ВМРО, но не сум повеќе ни за СДСМ... Од кога Бучко ја расипа партијата, Рада тешко дека ќе ја врати на стара слава... Ја се смеам само на оние смешни фрази и гледајќи секојдневни вести и реклами за партииве, многу посмешно ми делуваат изјавите на СДСМ, поточно на Радмила...   

И уште нешто... Мое мислење е дека ВМРО ќе победи со голема разлика, сакал тоа некој или не... Гледајќи го Грујо како успешно се држи и несака да го признае Косово, можеби и треба да победи...
Ќе победи само оној кој Избирачите ќе го одберат за водач во наредните 4 години..
Имам ФАВОРИТ..но тој ќе си го добие мојот глас во гласачката кутија..а овде сме да разменуваме  мислења..оти повеќето се повеќе од поучни..освен исклучоците кои се препшознатливи по карактеристичниот wash-brain траг..оставен како неизбришлив кај нив.
голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2008 во 10:36
Sepak ke nema duel, Steta navistina, ke bese interesno da se slusnat odgovori na mnogu prasanja.

Kako i da e vo pogled na izborni kampanji , programi i nacin na odnesuvanje MAKEDONIJA se nema mrdnato od mesto.

A so ne prifakanje na duelot Gruevski mnogu ke izgubi.
Jas i porano rekov prepotentnosta i kutlivosta mu se najgolemi maani, osobeno koga se znae deka MAKEDONECOT uziva da mu zboruvas i da go lazes.

Навредите го одвратиле Груевски од ТВ-дуел

Премиерот Никола Груевски најави дека нема да прифати дуел со лидерката на СДСМ Радмила Шекеринска поради тоа што чувствувал негативна кампања од спротивниот табор.

Во емисијата „Х-О“ на Канал 5, Груевски рече: „Во овие избори чувствувам многу негативна енергија, многу обвинувања, навреди, клевети и не би сакал да бидам дел од тоа“. Прозивките на Шекеринска да не бега од женски фустан и да прифати дуел, Груевски ги коментира како дел од нејзиниот вокабулар и начин на изразување кој многу повеќе говори за неа отколку за него. Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ не сакаше да коментира повеќе околу јавните покани на Шекеринска, кои му беа упатувани на Груевски преку ТВ-спот, но и на митинзите.

„Слушнавме уште едно смешно оправдување од Груевски. Тој нема храброст да излезе на дуел зашто не може да даде одговор на две прашања: зошто се врати од Бук*решт без покана за НАТО и дали уште пред Бук*решт се откажа од нашето име“, изјави вчера портпаролот на СДСМ Емилијан Станковиќ.

Изменето од kultuzin - 28.Мај.2008 во 10:38
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2008 во 10:40
Originally posted by kultuzin kultuzin напиша:

Sepak ke nema duel, Steta navistina, ke bese interesno da se slusnat odgovori na mnogu prasanja.

Kako i da e vo pogled na izborni kampanji , programi i nacin na odnesuvanje MAKEDONIJA se nema mrdnato od mesto.

A so ne prifakanje na duelot Gruevski mnogu ke izgubi.
Jas i porano rekov prepotentnosta i kutlivosta mu se najgolemi maani, osobeno koga se znae deka MAKEDONECOT uziva da mu zboruvas i da go lazes.

Навредите го одвратиле Груевски од ТВ-дуел

Премиерот Никола Груевски најави дека нема да прифати дуел со лидерката на СДСМ Радмила Шекеринска поради тоа што чувствувал негативна кампања од спротивниот табор.

Во емисијата „Х-О“ на Канал 5, Груевски рече: „Во овие избори чувствувам многу негативна енергија, многу обвинувања, навреди, клевети и не би сакал да бидам дел од тоа“. Прозивките на Шекеринска да не бега од женски фустан и да прифати дуел, Груевски ги коментира како дел од нејзиниот вокабулар и начин на изразување кој многу повеќе говори за неа отколку за него. Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ не сакаше да коментира повеќе околу јавните покани на Шекеринска, кои му беа упатувани на Груевски преку ТВ-спот, но и на митинзите.

„Слушнавме уште едно смешно оправдување од Груевски. Тој нема храброст да излезе на дуел зашто не може да даде одговор на две прашања: зошто се врати од Бук*решт без покана за НАТО и дали уште пред Бук*решт се откажа од нашето име“, изјави вчера портпаролот на СДСМ Емилијан Станковиќ.

Па ..нели одговорот го „даде„ грција..чинам дека се викаше?.
А ..и со навреди и омаловажување..поранешните по потекло руралци..идат кон вечните ловишта...на ѓубриштето од МК Историјата..конечно и занавек.
голема%20насмевка

Изменето од novace - 28.Мај.2008 во 10:43
Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2008 во 10:59
nisto popozitivna energija nema ni toj samiot koga na mitinzite cinicno zboruva:

" I kogo ke donesela taa koga so nas e Bush, Condoliza ..."

i ednite i drugite na svoite kampanje samo kazuvaat nekoja nova laga deka ke ja ostvarat i voglavnom se prepukuvaat.

nitu edna asalna emisija ne vidovme, nitu edno asalno izlaganje i sporeduvanje, bez duel ednostavno toa e nevozmozno, mnogu lesno e kako gostin vo emuisija da si zboruvas, pritoa tuka da ne tie drugata strana i ti da si sam aga sam pasa.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2008 во 11:07
So neprifakanje na duel Gruevski ke go etiketirat kako kukavica a Rada kako heroj taka e toa vo politikata i megu narodot.
Iako duelite nikogas ne donele nisto novo i realno gledano se bespotrebni , sepak se golem cirkus i tocka na I na celiot predizboren haos.
Mislam deka Gruevski trebase da go udostoi ovoj narod so eden duel , osobeno koga se znae deka nema od sto da se srami i deka faktite govorat za nego.
Vaka i dade na RADA mnogu materijal za plukanje vrz nego.
Negoviot izgovor e sosema OK, megutoa vo ocite na narodot e premnogu prepotenten.
Kako i da e 1:0 za Rada vo ovoj slucaj.

Изменето од kultuzin - 28.Мај.2008 во 11:21
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,703 секунди.