![]() |
|
Kолку сте задоволни од вашиот физички изглед? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 78910> |
Автор | ||
sunshine_baby ![]() Сениор ![]() Регистриран: 20.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 256 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Онака,тамам...не нешто особено,ама по навика сум задоволна
![]() |
||
![]() |
||
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
|
Не сум, зашто сум изгледала многу подобро и поубаво. И тогаш си наоѓав маани.
Само толку некако не ми е гајле повеќе и не ми се замара, знам дека не сум ружна и дека знам топ да се средам кога треба.
![]() |
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
![]() |
||
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
|
Задолволна сум си,со исклучок на 2-3 ситници кои на периоди ме нервираат.
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Odma mi se kacuva ko cigance na cresa
|
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
zadovolna ...
![]() |
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
Super zadovolna
navistina..
samo malku da si go zategnam stomacevo
i kje bidam top
![]() ![]() |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|
АААА...дебела си....хихихихихихихихи |
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
Se poglednav sebesi vo ogledalo vo petokot-bev zadovolna!
Se poglednav vchera popladne-ne si se bendisav! Denes-nemam namera da se poglednam vo ogledalo!!! |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
![]() |
||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
|
Ја ко ке се видам во огледало ми иде да си го опашам самиот
![]() |
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
bounti_samobendisan_hunter..... ![]() Se shalam,bash mi se svigja tvojata samodoverba ![]() |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
![]() |
||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
|
Озбилно, во недела ги тргаат огледалата од дома...оти тогаш сум најубав и може некоја беља да напрам ![]() |
||
![]() |
||
|
I moite go trgnaa denes ogledaloto,pukna od mojata ubavina
![]() A moive sueverni,demek noselo nesrekja skrsheno ogledalo 7 godini. |
||
|
||
![]() |
||
|
Како не...те лажат тебе...сигурно се имаат оддадено од пари за огледала ![]() |
||
![]() |
||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
кога се земат во предвид повеќе фактори...задоволна сум
![]() |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 78910> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |