|
Ве навредува ли вистината? |
Внеси реплика | страница <1 7891011 30> |
Автор | |
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne ne me vrega vistinata,naprotiv sakam sekogas iskreno se da mi se kaze otkolku da me laze nekoj..kakva i da e vistinata bezralika..
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....Напротив.....секогаш ...се радувам....кога ќе ја слушнам....
......каква и да е..........
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...vistinata kazana od vasha strana za nekoj drug, e samo ushte edna tendenciona laga, posho sekoj misli deka vistinata e na negova strana...
|
|
bond....james b
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne!
|
|
You live only ONCE!
|
|
beach
Група Регистриран: 19.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako e upatena od licnost na koja i veruvam,zosto da ne.samo licnosta sto te saka i ceni moze da ti ja kaze i da ja respektirashhhhhhhhhhh..................
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секако дека е добро дошла
Лагата никако не може да jа измести или да претвори грдата вистина во нешо прекрасно |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa bas i nekam da znam so praela i kakvi faci so bivsite u krevet
|
|
An4i
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne me vrega
poarno da ja zn vistinata |
|
...i taka sega princezite go baraat princot koj demek bil zaba i nekoja princeza trebalo da go bakne za toj pak da se pretvori vo princ...
Pred da go najdes princot, treba da baknes mnogu zabi :D |
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vistinata e deka cesto ne uspevam da se izboram so slabosta kon odredeni lica i lesno pagjam vo nivnite kandzi...takvata slabost sigurno mnogu me vregja,stom se trudam da gi zaboravam tie momenti...
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nema sansi, nikoj nikogo ne moze da navredi, ama sekoj moze sam sebe dasi nasteti. Toa e igra na Egoto, se zafrkava so vas.
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ме вреѓа лагата...
Вистината умеам да ја прифатам... па макар и да е навредлива... |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Понекогаш желбите ми се преголеми...тогаш и’ се лутам на вистината
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mozam samo da povtoram ushte ednash posle ovaa prekrasna,prekrasna rechenica...kolku samo takt ima vo nea...i vistina Me vredja lagata,vistinata umeam da ja prifatam...pa makar i da e navredliva |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga na kraleviot dvor se izdava proglas,
iskrenosta vo otkrivanjeto na vistinskata sosotojba na rabotite moze da bide opasna. - I Ching |
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |