|
Бисери на вашите бисерчиња |
Внеси реплика | страница <1 7891011 13> |
Автор | |
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-Еве ја сликата на Бабародица( Богородица)...секако ...Тамара
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas ima uste nesto takvo ruske mama sakam sakaice (krastaice)...
|
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hahaha....Jas i ti Seka so nasite angelcinja ...jas so mojata vnuka ti so tvojata kerkicka ....srcinja malecki...deneska mi fakala kaj dokumentite i koga primetiv ja prasuvam : dali gi pipase ovie listovi a taa onaka smireno i sigurna vo sebe mi vika:
- nedaj boze......prv pat da kaze tavka recenica...a i da fakala posle ova ke i bese prosteno sekako zatoa sto me nasmea od srce |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Denes me prasuva Tamara kade ke odis...jas i velam vo soba da rabotam na kompjuter...posle sledese odgovor...aj ostavi sega..ke labotis koga ke si odam doma..sega nemoj
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mu vikam na Matej ednas: Sakas da ti raskazam prikazna za zmijata?
Matej sam zapocnuva: Bila mijaaaaaa ( zmijaaa). Prikaznava trebase da ja izmislam vo toj moment a toj umniot zabelezal deka site prikazni zapocnuvaat so: si bil ovoj, si bil onoj. I znaese deka novata mora da zapocnuva so: Si bila edna zmija Изменето од polzavce - 15.Октомври.2008 во 23:02 |
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
krokodili, majmuni i slonovi
kako i sekoja vecer pred spienje zabite na mojata malecka i gi peram, no snosti nekako ne bese bas dobra volja za toa.... ja otvara ustata no stalno bega... i i velam, "lele cekaj da vidam krokodilot vo muceto, odma otvara... cek sega da go brkam so cetkava".... pak saka da se trga taa... "a ovaj majmunov, pa vidi go skoka aaaa i sloncevo, cekaj so cetkava, levo dens, eteeee"..... pluka vo laboavota, gleda levo, desno, vo kadata, me gleda mene i prasuva.... kaj e korokodilot i majmunot ii slonceto?....
|
|
skromnosta. |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Учиме со поголемата ќеркичка италијански. Денес, додека нешто и кажував, помалата се удри и почна да плаче.
И викам на поголемата:
-Ај кажи и сега на сестричката на италијански да не плаче.
А она ја гушна и вика:
-Ај на дадичка, не плачи на италијански!....
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pred nekoj den Evuska mi bara "cicivastot"
edvaj desifriravme deka go bara usisivacot
|
|
apce
|
|
seka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nie "mandza" - ta isto ja "prekrstivme".... sega e dzamba
|
|
skromnosta. |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МАМО САКАМ ЖАЛАВЧЕ ...
МАЛАТА САКА ЛИЖАВЧЕ |
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja spremam masata za rucek i Eva dotrcuva i veli " mama jas ke ti pogomnam"
|
|
apce
|
|
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kaj nas e pinokio...PINJOKIO
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
apce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eva obozava spageti samo nikako da im go pogodi imeto
ednas se "pasgeti"
ednas se "skabeti"
|
|
apce
|
|
apce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mojata Eva koga ke porasne ke "laboti vo cankalalija" |
|
apce
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |