|
Лила Филиповска и нејзиното шоу |
Внеси реплика | страница <1 7891011 25> |
Автор | ||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Лила е мила...и фина...и сите сакате да се најдете во нејзина близина... само не сакате да си признаете... |
||
tacna
Сениор Регистриран: 18.Јануари.2007 Локација: Bermuda Статус: Офлајн Поени: 102 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добра е за карање
|
||
lpartik
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 402 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ГОСПОДА, АКО НАВИСТИНА НЕ ВИ СЕ ДОПАЃА СТАРАТА ДРОЛЈА- ИМАТЕ ИЗБОР, СМЕНЕТЕ ГО КАНАЛОТ...А И ШТО ИМА ДА ВЕ ЗАГРИЖУВА КОЛКУ ВРЕМЕ Е НА ТЕЛЕВИЗИЈА. ТОА Е ПРИВАТНА ТЕЛЕВИЗИЈА, АКО НЕКОМУ НЕЈЗИНАТА ПОЈАВА МУ НОСИ ПРОФИТ,ЌЕ ЈА ДРЖИ...БАРЕМ СЕГА НИКОЈ НЕ ПЛАЌА ПРЕТПЛАТА,ПА ДА СЕ ЧУВСТВУВАМЕ ПОВРЕДЕНИ ДЕКА ЗА НАШИТЕ ПАРИ НЕ НИ СЕ НУДИ КВАЛИТЕТНА ПРОГРАМА.КАКО ШТО СПОМНАВ - ЈАС И НЕ ЈА ЗНАМ. ПРОГРАМИ ШТО НЕ ГО ПРИВЛЕКУВААТ МОЕТО ВНИМАНИЕ ИЛИ СЕ ПОД МОИТЕ КРИТЕРИУМИ- ВООПШТО НЕ ГИ ГЛЕДАМ. ИМА И ДРУГИ КАНАЛИ...ИЛИ УШТЕ ПОДОБРО- ДОБРИ КНИГИ.
|
||
lpartik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ipartik....te razbiram...site sto ja upoznale,ja obozavaat baba mi....ona e edna starica so dusa na tinejdzerka i toa da bide beter..tinejdzerka-pubertetlika.....sto da ti kazam...tolku e hiperaktivna sto nekad i ljubomoram na cela taa energija sto ja ima...ona e prikazna za sebe...eve ti samo eden prost primer....naviva za Bordo,bidejki na vremeto ziveela 7-8 godini u Bordo-Francija..i kako sto mi vika...gradot go menuvas...ali klubot nikogas!!...(boze si vikam...starava prolupala).....najlud posleden primer....baba mi verojatno bese edinstvenata Makedonka nad 70 godini koja go sledese finaleto na Svetskiot kup vo Berlin pomegu Francija i Italija.....a kartite (imase dve..za nea i drugarka i Desanka,kako gi dobi..toa e sosma druga prikazna)...Koga se vrati doma po porazot na Francija bese mesec dena depresivna..ali na onoj tipot sto go isprovocira Zidane...za da mu udri glava...jas zaboraviv kako se vikase...tri meseci na oficijalniot e-mail na Inter,kade sto igra...mu se zakanuvase i go psuese...dodeka ne si najde druga zanimacija...ma sto da ti kazam..ona e edna matora luda koka....pred 3 meseci ja nosev u grad..bevme u Ljubov...ali ne i se svigase,imalo mnogu glasna muzika ..ne mozela da si pravi muabet so drugar mi sto go upozna taa vecer
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
баба ти е за во на лила шоуто па кога лила ќе и удри еден ладен туш со вода на крај емисија,... ќе видиме кој кого ќе тушира...... |
||
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nema sansi da si gubi vreme ona so Lila...ne e nejzina liga...a koga hipoteticki bi se desilo toa...bi i vrzala samar...veruvaj mi seko |
||
Feromona
Група Регистриран: 07.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 52 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Diogen!
Ova so baba ti ..serizno go kazuvas???Ako e taka daj kazi uste nesto za nea ... I pozdarvi ja.. |
||
lpartik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ДИОГЕН,НАМЕСТО АКТУЕЛНАВА ТЕМА, МНОГУ ПОПАМЕТНО ЌЕ ТИ БИЛО ДА СИ ОТВОРИЛ ТЕМА: „МОЈАТА БАБА“, ВО КОЈА ПОКРАЈ ИНТЕРЕСНИ ПОЕДИНОСТИ ОД ДОЛГАТА БИОГРАФИЈА НА БАБА ТИ, ЌЕ ИМАШЕ СИГУРНО И ЗА ДРУГИ БАБИ... МЕНЕ МИ Е ЖАЛ ШТО ЈАС НЕ СУМ ЖИВЕЕЛ СО БАБА, ПА НЕ БИ ИМАЛ ШТО ДА КАЖАМ,НО БИ КАЖАЛ НЕШТО ЗА МАЈКА МИ, КОЈА Е БАБА НА МОИТЕ ДЕЦА.А ВАКА, САКАЛ ДА ПРИЗНАЕШ ИЛИ НЕ,И НАПРАВИ(НЕ САКАЈЌИ)РЕКЛАМА НА ЛИЛА КОЈА ТОА НЕ ГО ЗАСЛУЖУВА.
|
||
lpartik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
НАЈПОСЛЕ ЈА ВИДОВ...КАКВИ АТРИБУТИ, КАКВИ ДИРЕКТНИ ПРЕДМЕТИ БЕ МАЈСТОРЧЕ, ПА ОВАА НЕМА КООРДИНАЦИЈА. ЈАС НЕ БИ ЈА ПУШТИЛ САМА НИ ДО ЗЕЛЕНО ПАЗАРЧЕ...А ТОЛКУ ПРАШИНА КРЕНА.ЈАС НА НЕЈЗИНОТО НАРЕЧИ ГО ШОУ ИЗДРЖАВ ТРИ МИНУТИ. ЗА НЕА НЕ ВРЕДИ ДА СЕ ЗБОРУВА.
|
||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
АБЕ НЕ ВРЕДИ НИ ДА СЕ ГЛЕДА. ЈАС НЕ ЈА ГЛЕДАВ. СЛАБИ И БЕА ГОСТИНКИТЕ. А ИМАШЕ ЛИ ГОСТИНКИ ВО ДЕНЕШНАТА ЕМИСИЈА? МНОГУ СИ БУКВАЉИСТ - КАКО МЕЖДУ БУКИ ДА СИ РАСНАЛ!
|
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
Sweet angel^^^
Група Регистриран: 11.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 88 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Лила -дебила
|
||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
КАЈ БИЛА? |
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се уште не можам да се соземам од смеење, после она што денеска го гледав. Кој циркус, кои смеи... Човече! Го гледав со мајка ми, ама и двјацата се изнасмеавме колку што ни држи дијафрагмава. Мислам дека се уште ми е истегната... Море потребни се вакви емисии, барем човек ќе гледа сеир, ќе се изнасме и ќе си го продолжи животот за некоја минута, море за цел ден... |
||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
||
Внеси реплика | страница <1 7891011 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |