IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Лила Филиповска и нејзиното шоу
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Лила Филиповска и нејзиното шоу

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 25>
Автор
Порака
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 09:30
Originally posted by PAVLIN PAVLIN напиша:

Originally posted by blashka blashka напиша:

Лила е мила...
i glup**ka po malkuцрвенеење

Лила е мила...и фина...и сите сакате да
се најдете во нејзина близина...
само не сакате да си признаете...
Кон врв
tacna Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јануари.2007
Локација: Bermuda
Статус: Офлајн
Поени: 102
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tacna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 14:57
Добра е за карање
Кон врв
lpartik Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јануари.2008
Поени: 402
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lpartik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 15:15
ГОСПОДА, АКО НАВИСТИНА НЕ ВИ СЕ ДОПАЃА СТАРАТА ДРОЛЈА- ИМАТЕ ИЗБОР, СМЕНЕТЕ ГО КАНАЛОТ...А И ШТО ИМА ДА ВЕ ЗАГРИЖУВА КОЛКУ ВРЕМЕ Е НА ТЕЛЕВИЗИЈА. ТОА Е ПРИВАТНА ТЕЛЕВИЗИЈА, АКО НЕКОМУ НЕЈЗИНАТА ПОЈАВА МУ НОСИ ПРОФИТ,ЌЕ ЈА ДРЖИ...БАРЕМ СЕГА НИКОЈ НЕ ПЛАЌА ПРЕТПЛАТА,ПА ДА СЕ ЧУВСТВУВАМЕ ПОВРЕДЕНИ ДЕКА ЗА НАШИТЕ ПАРИ НЕ НИ СЕ НУДИ КВАЛИТЕТНА ПРОГРАМА.КАКО ШТО СПОМНАВ - ЈАС И НЕ ЈА ЗНАМ. ПРОГРАМИ ШТО НЕ ГО ПРИВЛЕКУВААТ МОЕТО ВНИМАНИЕ ИЛИ СЕ ПОД МОИТЕ КРИТЕРИУМИ- ВООПШТО НЕ ГИ ГЛЕДАМ. ИМА И ДРУГИ КАНАЛИ...ИЛИ УШТЕ ПОДОБРО- ДОБРИ КНИГИ.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lpartik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 15:17
Originally posted by diogenskopje diogenskopje напиша:

Originally posted by lpartik lpartik напиша:

ДИОГЕН, СЕГА СЕ СЕТИВ, АКО БАБА ТИ ТОЛКУ ГО САКА ФУДБАЛОТ, (А СО ОГЛЕД НА ВОЗРАСТА НЕ ВЕРУВАМ ДЕКА МОЖЕ ДА ГО ИГРА...ОСВЕН ГОЛМАН) МОЖЕШ ДА И ИНСТАЛИРАШ FIFA. ТОА ЌЕ И БИДЕ НЕКАКВА КОМПЕНЗАЦИЈА, А И ИГРАТА Е КРЕАТИВНА.
..EJ BABA MI E OD EDNA EKIPA NA LUDI BABI (ZENI NAD 70 GOD)..SEKOJA SABOTA..SABAJLE GOTVAT..A PPLADNE NIV CETIRI SE SOBIRAAT I IGRAAT FIFA NA PLAY STATION...ALI SITE (DRUGIVE BABI NAVIVAAT ZA MAN.UTD,REAL MADRID,BARCELONA)..ALI BABA MI E LUDA PO BORD...SEGA SLUSAM OD NEA SUPER IM IDELO U SAMPIONAT I VIKA DOGODIBNA KE IGRALE U LIGA NA SAMPIONI....NEKAD SI VIKAM...KOJ LI I NABAVUVA EXTASY..ILI TRIPOVI...NE MI IZGLEDA KO BAS U RED...NAJNOVO MI VIKA...SAKALA TETOVAZA...ALI )PAZI..BILA DA PRASA)..I I REKLA RADI KOZATA DEKA I E MEKA STAREE NEMA DA BIDE USPESNA...SE RAZOCARA..I SEGA PIRS KE STAVALA...MAJKA MI POLUDUVA SO NEA !голема%20насмевка
МИ СЕ ДОПАЃА БАБА ТИ,ПОЗДРАВИ ЈА ОД МЕНЕ...МОРА ДА Е СРЦЕ. СО ТАКВА БАБА НЕ СИ ИМАЛ ПРИЧИНА ДА БИДЕШ ЗАГРИЖЕН.
Кон врв
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 16:05
Ipartik....te razbiram...site sto ja upoznale,ja obozavaat baba mi....ona e edna starica so dusa na tinejdzerka i toa da bide beter..tinejdzerka-pubertetlika.....sto da ti kazam...tolku e hiperaktivna sto nekad i ljubomoram na cela taa energija sto ja ima...ona e prikazna za sebe...eve ti samo eden prost primer....naviva za Bordo,bidejki na vremeto ziveela 7-8 godini u Bordo-Francija..i kako sto mi vika...gradot go menuvas...ali klubot nikogas!!...(boze si vikam...starava prolupala).....najlud posleden primer....baba mi verojatno bese edinstvenata Makedonka nad 70 godini koja go sledese finaleto na Svetskiot kup vo Berlin pomegu Francija i Italija.....a kartite (imase dve..za nea i drugarka i Desanka,kako gi dobi..toa e sosma druga prikazna)...Koga se vrati doma po porazot na Francija bese mesec dena depresivna..ali na onoj tipot sto go isprovocira Zidane...za da mu udri glava...jas zaboraviv kako se vikase...tri meseci na oficijalniot e-mail na Inter,kade sto igra...mu se zakanuvase i go psuese...dodeka ne si najde druga zanimacija...ma sto da ti kazam..ona e edna matora luda koka....pred 3 meseci ja nosev u grad..bevme u Ljubov...ali ne i se svigase,imalo mnogu glasna muzika ..ne mozela da si pravi muabet so drugar mi sto go upozna taa vecer  глупирање
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 16:08
газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење

баба ти е за во на лила шоуто газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење па кога лила ќе и удри еден ладен туш со вода на крај емисија,... ќе видиме кој кого ќе тушира...... голема%20насмевка
Кон врв
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 16:13
Originally posted by Biserna_Devojka Biserna_Devojka напиша:

газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење

баба ти е за во на лила шоуто газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење па кога лила ќе и удри еден ладен туш со вода на крај емисија,... ќе видиме кој кого ќе тушира...... голема%20насмевка

nema sansi da si gubi vreme ona so Lila...ne e nejzina liga...a koga hipoteticki bi se desilo toa...bi i vrzala samar...veruvaj mi seko  голема%20насмевка
Кон врв
Feromona Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Февруари.2008
Поени: 52
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Feromona Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 18:18
Diogen!
Ova so baba ti ..serizno go kazuvas???Ako e taka daj kazi uste nesto za nea ...
I pozdarvi ja..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lpartik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 19:46
ДИОГЕН,НАМЕСТО АКТУЕЛНАВА ТЕМА, МНОГУ ПОПАМЕТНО ЌЕ ТИ БИЛО ДА СИ ОТВОРИЛ ТЕМА: „МОЈАТА БАБА“, ВО КОЈА ПОКРАЈ ИНТЕРЕСНИ ПОЕДИНОСТИ ОД ДОЛГАТА БИОГРАФИЈА НА БАБА ТИ, ЌЕ ИМАШЕ СИГУРНО И ЗА ДРУГИ БАБИ... МЕНЕ МИ Е ЖАЛ ШТО ЈАС НЕ СУМ ЖИВЕЕЛ СО БАБА, ПА НЕ БИ ИМАЛ ШТО ДА КАЖАМ,НО БИ КАЖАЛ НЕШТО ЗА МАЈКА МИ, КОЈА Е БАБА НА МОИТЕ ДЕЦА.А ВАКА, САКАЛ ДА ПРИЗНАЕШ ИЛИ НЕ,И НАПРАВИ(НЕ САКАЈЌИ)РЕКЛАМА НА ЛИЛА КОЈА ТОА НЕ ГО ЗАСЛУЖУВА.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lpartik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 21:10
НАЈПОСЛЕ ЈА ВИДОВ...КАКВИ АТРИБУТИ, КАКВИ ДИРЕКТНИ ПРЕДМЕТИ БЕ МАЈСТОРЧЕ, ПА ОВАА НЕМА КООРДИНАЦИЈА. ЈАС НЕ БИ ЈА ПУШТИЛ САМА НИ ДО ЗЕЛЕНО ПАЗАРЧЕ...А ТОЛКУ ПРАШИНА КРЕНА.ЈАС НА НЕЈЗИНОТО НАРЕЧИ ГО ШОУ ИЗДРЖАВ ТРИ МИНУТИ. ЗА НЕА НЕ ВРЕДИ ДА СЕ ЗБОРУВА.
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 21:26
АБЕ НЕ ВРЕДИ НИ ДА СЕ ГЛЕДА. ЈАС НЕ ЈА ГЛЕДАВ. СЛАБИ И БЕА ГОСТИНКИТЕ. А ИМАШЕ ЛИ ГОСТИНКИ ВО ДЕНЕШНАТА ЕМИСИЈА? МНОГУ СИ БУКВАЉИСТ - КАКО МЕЖДУ БУКИ ДА СИ РАСНАЛ!
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
Sweet angel^^^ Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Јануари.2008
Поени: 88
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sweet angel^^^ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 21:30
Лила -дебила
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 22:08
Originally posted by Sweet angel^^^ Sweet angel^^^ напиша:

Лила -дебила

КАЈ БИЛА?
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
doriangray Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Опсесивен компулсивец

Регистриран: 03.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 1460
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај doriangray Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 22:17

Се уште не можам да се соземам од смеење, после она што денеска го гледав. Кој циркус, кои смеи... Човече! Го гледав со мајка ми, ама и двјацата се изнасмеавме колку што ни држи дијафрагмава. Мислам дека се уште ми е истегната... Море потребни се вакви емисии, барем човек ќе гледа сеир, ќе се изнасме и ќе си го продолжи животот за некоја минута, море за цел ден...
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change.
And if you're talking about my life you're only wasting your own time!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 25>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.