|
КОНФЕДЕРАЦИJА - ДА ама НЕ |
Внеси реплика | страница <1 7891011 13> |
Автор | |||
PREDATOR
Група Регистриран: 12.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 56 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
NEMAM SHANSI POKRAJ VAS BULGARITE - VIE STE SO TAPIJA TUPACI!!!
Tuku da te prasham vaka kako "predator" so kondicija; Od koga Tatarite stanaa "Sloveni"??????
Gledam tuka site preziminja im se so OV, plus toa SITE nauchile da sviret na Armonika - ZNACHI NA VELIKO SI GI SPREMATE ZA VO "KONFEDERACIJA"????
|
|||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
TUPAK!!!! Tvojava "Ruska psihologija" NE PALI KAJ MENE!!!!
VIE NE SAMO STO STE "ANTICHKI"-TUPACI TUKU I NAUCHNO DOKAZANI SHIZOFRENICHARI, taka da AKO nekoi lugje vi popushtaat NEMOJ DA SI LASKASH deka e od neshto drugo nego chisto SOZALUVANJE.
Taka da VIE mnogu chesto si ja koristite ovaa dijagnoza za shirenje na Tatarstvoto - vprochem ni malku porazlichno od Albanskata "pozitivna diskriminacija".
Изменето од borec - 29.Декември.2007 во 05:26 |
|||
PREDATOR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Oho Boho
Сениор Tatarin-Dragalevchanin Регистриран: 14.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
"VIE NE SAMO STO STE "ANTICHKI"-TUPACI TUKU I NAUCHNO DOKAZANI SHIZOFRENICHARI..."
Ич не ми е гайле вашите "научници" шо докажуват.
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kuliraj brate moj tatarski zas da nepisuvas vo pohubavi temi za filozofija za ljubov pa i sex ste sa citame i ste se smeem,, a vaka?- nema ni zabava nito filing Изменето од anakin - 29.Декември.2007 во 13:52 |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a ako iska njakoj vojna tuk- dobre me znaes OHO- sam vinagi za vojna
|
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
E pa da de...ja znaeme taa vasha aspiracija nie oddamna - vprochem istata ja znael i Jane Sandanski, Goce Delchev i dr. Makedonski revolucioneri, eve i tuka mnogu ubavo si pishuva;
".........Soon after that, the Bulgarian Tsar Ferdinand labelled Jane Sandanski as the most dangerous enemy against the great Bulgarian interests (Macedonia to be under Bulgaria). In the same year, an unsuccessful assassination was attempted on Jane Sandanski by paid killers who were sent by Ferdinand. These paid killers tried again to assassinate Jane on 15 August 1909, where he was only wounded.
With the expulsion of the Turks', Macedonia was partitioned between Serbia, Bulgaria and Greece. Sandanski remained in hiding on Mt. Pirin and planned to assassin Tsar Ferdinand but on the 22 April 1915, while on his way from Melnik to Nevrokop near the Rozenski Monastery, paid killers sent by Ferdinand, hidden attacked him from behind and succeeded to kill him." A TIE "ANTICHKI PEDERI" SEGA VIE GI NAREKUVATE ''BULGARSKI HEROI".
TUPAK!!!!
|
|||
PREDATOR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
borec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne se trudi tolku ziti se - moze truden da ostanesh...
A tie snimkite DIREKTNI li se????
|
|||
PREDATOR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Oho Boho
Сениор Tatarin-Dragalevchanin Регистриран: 14.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Защо?
|
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pa neznam kazi ti
vie dohjdohte tuk a ne mi prilica na mira |
|||
|
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ние сме македонци и не ни е потребна никаква конфедерација.
Комку му треба нека си прави. |
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
PREDATOR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 7891011 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |