IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Семејство
  Активни теми Активни теми RSS - Свекрви
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Свекрви

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 13>
Автор
Порака
MoriZeno Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 14.Март.2009
Статус: Офлајн
Поени: 7
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MoriZeno Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2009 во 02:03
I JAS EDVAJ CEKAM ALI NEMA SANSI DA BIDAM KAKO NEA...ZMIJJJAAAAAAA   
Кон врв
MoriZeno Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 14.Март.2009
Поени: 7
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MoriZeno Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2009 во 02:08
NEMA ZA STO DA UBEDIS...KRIVO MU E STO SNAATA E VEJKE NA MESTOTO NEJZINO...MRSSS      AKO NE E TAKA , POVELETE
Кон врв
mistake Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јануари.2009
Поени: 8613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mistake Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2009 во 13:58

.

Изменето од mistake - 01.Февруари.2011 во 18:38
Кон врв
IdiBegaj Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Март.2009
Поени: 418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IdiBegaj Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 16:47
 neVESTICI хи,%20хи...
Zivi bili pa videli,.......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IdiBegaj Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 16:51

eden den nevestici ke bidat svekrvi pa ke zborat za sveKRIVIхи,%20хи...

cak vikaat uste poteski sveKRIVI stanuvat аплаузсвиркање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IdiBegaj Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 17:13
zaboraviv.... neka vi se i sveKrivite i neVesticite  zivi em zdravi намигнувањеухсмеење
Кон врв
Wonderful_Life Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Амбициозна Бебушка

Регистриран: 30.Декември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 7264
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Wonderful_Life Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 20:11
Podaleku od nea
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
Кон врв
blokirana5 Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Март.2009
Поени: 66
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blokirana5 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2009 во 15:03
....jas mojata svekrva AMA STVARNO MNOGU SI JA SAKAM
NE ZNAETE KAKO DRUGARKA MI E i ima najveke razbiranje za mene ( duri poveke od mojata majka)
Кон врв
polzavce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Октомври.2008
Локација: Angola
Поени: 1325
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај polzavce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2009 во 00:25
Денес мојата в.д. свекрва ми заврши една гоооооооолема работа.........ко оса е, за се ја бива, секаде ќе се мушне, секаква работа може да заврши....за неа нема лимит......
МИР со сите
Кон врв
goodhard Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 06.Април.2009
Поени: 22
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај goodhard Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2009 во 10:57
Ufffffffff mojata moze da bide dobra samo ako se otseli na drugata planeta, vo sekoja corba taa nima zaprska, misli deka e najpametna a najmnogu sto mi gi kine zivcite e toa sto ovoj mojot e nerealen i za se mamicka e vo pravo uffffffffffff ke puknam kaj ja najde temava
Кон врв
ana marija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
UBAJNA

Регистриран: 05.Септември.2005
Поени: 12244
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ana marija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2009 во 11:19
abe i mojata se pravi mnogu pametna i seznajna ama ne ja shisham
ne nashla crkva da se prekrstiголема%20насмевка
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
Кон врв
zaguben Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 3387
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zaguben Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2009 во 11:20
Originally posted by ana marija ana marija напиша:

abe i mojata se pravi mnogu pametna i seznajna ama ne ja shisham
ne nashla crkva da se prekrstiголема%20насмевка

IC RECKA NE I MAVAS
Кон врв
ana marija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
UBAJNA

Регистриран: 05.Септември.2005
Поени: 12244
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ana marija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2009 во 11:21
i mavam ama ko ke ja recnam neznae kaj da se svrtiголема%20насмевка
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
Кон врв
zaguben Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 3387
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zaguben Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2009 во 11:22
Originally posted by ana marija ana marija напиша:

i mavam ama ko ke ja recnam neznae kaj da se svrtiголема%20насмевка

KUTRATA TAA NE ZNAE KOJ PAT DA GO FATI hahaha
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 13>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.