![]() |
|
Златна рипка-Пушти ме ќе ти исполнам 3.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 45> |
Автор | |
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
abe diogen... ova ribishtevo kje go jadam vecher na slava...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Da opnam bar tri od forumov, pred da umram
|
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
..hmmm..aj daj i uste edna sansa..deka pred praznici pa malku se ima "opusteno" ![]() |
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
1. da sum najdobra
2. da sum najubava 3. da sum najpametna kaj so dal gospod pamet ne dal ubajna i kaj so dal ubajna ne dal pamet ama koj e gospod...nikoj ne .... zlatnata ripka e semokjna |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
која риба ??
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
НЕКОЈ РИПКАТА ЗА SvNikola,...АМА ЈАС ШКОЛКАТА ЗА Nova Godina...!!!
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
sto bi i kazal na ripkata?
bi i kazal aj ne seri!!! |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Јас денес си работам рипки, а и утре исто.
На кого му останал само моторот нека чека да му донесат школка. Затоа јас кога пијам не возам, а кога возам неможам да пијам. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
абе луѓе... јас ви кажав... барајте си друга риба... оваа ојде за Св. Никола... ај крв да ми се стори...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Па Јас сум Свети Никола. |
|
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
seedno... vazno nema vekje riba... diogen treba da si najde nova....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Сета ли ја лапна?????????????????????? |
|
|
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
...kakvi problemi mi napravi znaci Biserna_Devojka...znam deka bese drska ponekogas..ali da ja izedesh?...cccc
...nema veze od vcera sum po telefoni,mail-vi...baram soodvetna zamena...i sega pred malku ja dobiv..ova e sestra na onaa sto se vari u zeludacot na Biserna..pomlada e 1 godina..i se odaziva na imeto GoldenBarbie..ili samo Zlatna Ripka.... ...i ve molam ostajte na raat vecerva...ionaka u zub ke vi vleze kolku e mala ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |