IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Златна рипка-Пушти ме ќе ти исполнам 3..
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Златна рипка-Пушти ме ќе ти исполнам 3..

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 45>
Автор
Порака
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Декември.2007 во 11:04
abe diogen... ova ribishtevo kje go jadam vecher na slava... лутиналутинаизненадувањеизненадување nishto ne ispolnue... плазењеголема%20насмевка
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Декември.2007 во 11:06
Da opnam bar tri od forumov, pred da umram
Кон врв
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Декември.2007 во 11:35
Originally posted by Biserna_Devojka Biserna_Devojka напиша:

abe diogen... ova ribishtevo kje go jadam vecher na slava... лутиналутинаизненадувањеизненадување nishto ne ispolnue... плазењеголема%20насмевка

..hmmm..aj daj i uste edna sansa..deka pred praznici pa malku se ima "opusteno" намигнување
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Декември.2007 во 21:55
1. da sum najdobra
2. da sum najubava
3. da sum najpametna

kaj so dal gospod pamet ne dal ubajna i kaj so dal ubajna ne dal pamet ama koj e gospod...nikoj ne .... zlatnata ripka e semokjna
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Декември.2007 во 21:56
која риба ?? изненадувањеизненадување нема риба.... сега ја изедов... задоволствозадоволствозадоволствозадоволствосмеење
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Декември.2007 во 22:11
НЕКОЈ РИПКАТА ЗА SvNikola,...АМА ЈАС ШКОЛКАТА ЗА Nova Godina...!!!
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Декември.2007 во 22:18
sto bi i kazal na ripkata?
bi i kazal aj ne seri!!!
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Декември.2007 во 22:18
Јас денес си работам рипки, а и утре исто.
На кого му останал само моторот нека чека да му донесат школка.
Затоа јас кога пијам не возам, а кога возам неможам да пијам.
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Декември.2007 во 23:19
абе луѓе... јас ви кажав... барајте си друга риба... оваа ојде за Св. Никола... ај крв да ми се стори... газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Декември.2007 во 23:49

абе луѓе... јас ви кажав... барајте си друга риба... оваа ојде за Св. Никола... ај крв да ми се стори... газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење

Па Јас сум Свети Никола.
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Декември.2007 во 23:52
газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Декември.2007 во 23:53
seedno... vazno nema vekje riba... diogen treba da si najde nova....газење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2007 во 00:06

seedno... vazno nema vekje riba... diogen treba da si najde nova....газење%20од%20смеење

Сета ли ја лапна??????????????????????
Кон врв
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2007 во 09:25
...kakvi problemi mi napravi znaci Biserna_Devojka...znam deka bese drska ponekogas..ali da ja izedesh?...cccc
...nema veze od vcera sum po telefoni,mail-vi...baram soodvetna zamena...i sega pred malku ja dobiv..ova e sestra na onaa sto se vari u zeludacot na Biserna..pomlada e 1 godina..i se odaziva na imeto GoldenBarbie..ili samo Zlatna Ripka....
...i ve molam ostajte na raat vecerva...ionaka u zub ke vi vleze kolku e mala трепкањеголема%20насмевкабакнеж
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 45>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,242 секунди.