|
Дечко со долга коса ? |
Внеси реплика | страница <1 78910> |
Автор | |
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kosata kaj echko kje ja sakaat ili dushata i toa shto dushata nudi?
Nema vrska kosata. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене ме интересира она што е под косата(во главата). |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А репче?
Џоа латино заводник. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уф не, не се мој тип
и никогаш не би дозволила на дечкото што е со мене да пушти
долга коса, не фала ! Изменето од Schatzii - 14.Февруари.2011 во 14:59 |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај дечки да не се лажеме. Знам како е....
Тешко дека некоја навистина сака некој „џоа латино заводник“ до неа... скоро секогаш се етикетирани како „наркос“, „хипик“, „сомнителен“, „преварант“ , „немијан“, „неуреден“ , „ криминалец“.... 2 години мачам маки со тоа... И се кладам дека 200 пати сум поуреден од сите тие што се осудуваат да префрлаат, 300 пати повеќе одржавам хигиена од нив.... никад не сум земал дрога ( и цигари родео баталив, а не друго) , никад не сум напраел ниеден прекршок (освен околу возењето редовни имам)... и тако даље... Сепак... не е убаво да се шеташ со долга коса , кожна јакна и стартки по улица. Ти се пулат џандарите ко на избеган од затвор, понекогаш му делуваш недоверлив на девојките... а врв на сите случувања е што едно мало детенце ми се има обратено со „дедо боже“ и тоа апсолутно сериозно... Поготово е лошо ако носиш и брада (без разлика каква)... е тогаш си случај само за посебни цури со скроз посебен вкус. Нема средина, душо... или те сакаат или те мразат, или те обожаваат или сќе ти љубоморат од петици, или ќе те бакнуваат од срце секое сретнување или ќе те бегаат од преку плетвар... нема неопределени... едноставно одма те пикираат уште од прв поглед и имаат изграден (најчесто грешен) став за тебе. |
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma jok zeni ne vi treba decko so dolga kosa barajte samo so kratka
|
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Why not? Дечко со долга коса може да биде исто толку убав и секси како и женска со кратка коса. |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа дека те буљаат џандари кога си некој малку „андерграунд„ тип е жива вистина, ко грев некој да е да се облакаш и да слушаш музика по желба. Секогаш мрачните, ураснати типци ги бие лош глас а нема везе, најобични момци се.
Не знам како не се загледуваат поише у тоа главучите со бесни коли, со накитот од 50кг на нив и тренерки а ла Снуп Дог, со некои бедно облечени женски со нив, тие се права ствар, саглам луѓе, не знаеш само од кај им толку пари а не работат ништо, само газдуваат.
Ама тие таквите не оставаат простор за сомнеж, оти таквите се Ин сите сакаат да бидат ко нив
Само прости и ограничени луѓе се кадри да му судат на некого кој лично не им се допаѓа и не се поклопува со нивната замисла за тоа како треба да изгледа некој.
Таквите не треба воопшто да и се посветува внимание и да се троши муабет на нив.
Момци со долги коси-само вие раснете ги, ние секако ќе ве сакаме, оти за сите грнчиња си има капчиња и за секоја музика-публика
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ти ма стварно си тата-мата
Лелееее Фолки с'т си п'н бисери |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ма да Анушке...
Тоа душичето го немам видено еден месец скоро. И мора „дедо боже“ да му купи едно гооолемо чоколадо со лешници кога ќе го види Другариве почнаа за озбилно да ми викаат „дедо боже“ иако многумина ме ословуваат по синот божји - ИСУС Но... може да изгледа и фенси: Во поелегантна варијанта , као кошула, косата врзана во репче , брадата чоечки средена (бакамбарди обавезно, не мора широки)... Онака ми е баш кул, ама гледам и дека има многу чупиња што се палат на тоа. Ама му трае додека не ја видат другата можна варијанта (пуштена коса, кожна јакна, и мотор четворобрзинец...) Сеа јасно, ни моторот ни носот не ми се толкави... ИИИ... да... уште еден од надимаците кои може да ги добие Дечко со долг...а ... коса... е „педер“. Е тогаш во зависност од карактерот настануваат од бурни реакции до хаварии... мешање мајки , шајки и тн. Тешко е да се има долга коса во овај век, а уште потешко е да се одбрани тоа што го сакаш |
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E ako de, neka ja pushti dolga... ako mozhe...i ako smee... - taka barem kje ima kogo da kube koga kje go iznerviram |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
Nadia
Сениор Регистриран: 22.Декември.2010 Статус: Офлајн Поени: 227 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nikako
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
super
|
|
Внеси реплика | страница <1 78910> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |