|
Љубомора -доказ дека те сака или..?? |
Внеси реплика | страница <1 7891011 25> |
Автор | |
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubomorata e dosadna rabota, posebno ako e so golemicok akcnt. Togash sve ide u P.M. bez razmisluvanje.
|
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se sto e vo umereni dozi e dobro ....ama ako se pretera moze se dobie kontra efekt
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ИИИИИИИ,НЕ САМО ШТО Е ИНТЕРЕСНО И СЛОЖЕНО, НО И НИШТО НЕ РАЗБРАВ...!!!...НО НЕМА ВРСКА..ОВА Е ЈАКО ЗА МЕНЕ,САМО ЗНАМ ДЕКА ....И МОРАЛ И НЕМОРАЛ,И ЉУБЕЛ И НЕЉУБЕЛ....ВРЕМЕ НА ТОА ТАКВО ....ЗА ОНАДУВАЊЕ....КАКО СЕ ВИКА..ПРОАЃА!!! |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ljubomorata-dokaz deka go izgubiv...
preterav
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubomorata e chuvstvo isto kako i ljubovta,omrazata,tagata,radosta...
Neznam zoshto site se zgrozuvame od nea??? |
|
SINA PTICA
Сениор Регистриран: 05.Април.2008 Локација: Argentina Статус: Офлајн Поени: 109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Љубомората не би рекол дека е доказ дека те сака. Повеќе би рекол дека е тоа глума во стравот за евентуално пропаднатите планови.
|
|
,,орлите рано летаат,,
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubomorata e dokaz deka e strav od zaguba na nesto sto sto taka tesko si steknal vo ovoj gomnarski i smrdliv svet
|
|
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
totalno te poddrzuvam za ova so stravot....
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас вака гледам на работите ако е некој со тебе,... значи дека тебе те сака,.... оти ако не те сака нема да биде со тебе,..... така да,.... донт вори би хепи љубоморава не е баш пријатна работа,..... ама не е лошо по малце и заби да покажуваш,.....
|
|
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
biserno ...milo mi e vaka pozitivno sto mislis...
ali dusicko, na ovoj pokvaren svet ima luge sto mozat da bidat so tebe a da ne te sakaat....sto se spremni na se samo da te povredat...
kamo site luge da se tolku naivno cisti kako tebe...ama ne se...
|
|
Ne znam kako da pobegnem
|
MLEKCE
Сениор Регистриран: 05.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нема потреба од страв за загубеното. Загубено е оти не ти е судено. После тоа доаѓа следната. Биди задоволен секогаш во нардното си побогат за едно искуство. |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Љубомората се јавува најчесто кај особи кои се чувствуваат загрозени. Значи да дефинираме: ,,Љубомората е еднаква на страв,,. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da
|
|
hanna4ever
Сениор Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako ne e ljubomoren (do odredena granica) ke mu objavam Treta Svetska Vojna .. Ma ima da pukne od ljubomora koga ke zavrsam so nego
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |