|
Кој тим го мразите најмногу? |
Внеси реплика | страница <1 7891011 25> |
Автор | |
LiverpoolFC
Нов член Регистриран: 04.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Man Utd i Milan!
|
|
LIVERPOOL FC!!!
You'll Never Walk Alone! |
|
barmomk
Сениор Регистриран: 07.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 111 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I zasto gi mrazite?
|
|
LiverpoolFC
Нов член Регистриран: 04.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Milan i Manchester , ama deka moze eden samo da se odbere Milan. Zasto? Prvo deka sum za Inter od Italjansko , vtoro deka gi tepaa Liverpool vo 2007 CL finaleto... I treto ednostavno deka se Milan...
|
|
LIVERPOOL FC!!!
You'll Never Walk Alone! |
|
rus mkd
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Max Arena Admin Регистриран: 13.Март.2007 Локација: Russian Federation Статус: Офлајн Поени: 232 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mi se svigja deckovo kako razmisluva :D:D:D |
|
Heaven wouldn't be so high i know, if the times gone by hadn't been so low, the best laid plans come apart at the seams, shatter all my dreams...
|
|
BEKI
Група Регистриран: 28.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NEMA KLUB STO SE MRAZI
SAMO MOZE DA SE NAVIVA |
|
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koi timocvi gi mrzam.....Rabotnicki kometal,Celsi,inter,Barcelona,Zvezda u dusa pa ja mrzam ne mozam da ja podnesam,gi ima uste mnogu ali ovie se onie so ne mozam da gi podnesam!!!
Napred :Vardar,liverpool,Bayern!!!!!
|
|
Stefan_
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 05.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gi mrazam man utd, celzi i liverpool a gi mrazam i barca isto taka oti pobedija na finaleto protiv arsenal vo ligata na sampionite
|
|
http://www.stefan-tips.blogspot.com
|
|
Niki kukle
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Челзи не можам да ги смислам... Ако им е тоа што им се случува сега
|
|
|
|
aleksandar83
Нов член Регистриран: 20.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 20 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas ne mrazam nieden klub zatoa sto dali ke pobedi ili ne ne zemam nieden denar taka da mi e seedno.
|
|
mariija
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gi mrazam italijanskite timovi site do eden zasto se nevideni gluci nivnite igraci se trkalaat dva saati po treva paceri se nevideni toa e moe viduvanje a svaka cast za liverpool moj tim definitivno
|
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Миравци.
|
|
tafa
Нов член Регистриран: 06.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
VARDAR
|
|
ange
Група Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 54 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne mrazam nikoj no ne mi sviga kako igraat chelsea po eden gol na natprevar i taka se butkaat napred
a decko ti so si za liverpool imate dobra ekipa mislam torres i gerrard se zakon samo sto ne ste mnogu organizirani nas ke ni bide tesko vaa god da bideme pak prvi vo l.s. ama nema da izlezeme uste vo osmina finale kako inter sekoja godina na primer i sto mislis neli inter treba da se raduva za titulata vi serie A ? pa,normalno deka treba mislam 11 god nbez titula sramota e inaku mislam deka cruz e zakon vo iner samo go potcenuvaat neverojatno covekot na sekoj natprevar velguva i po 5 min dva gol-alla da mu e |
|
alek_messi
Сениор Регистриран: 21.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 111 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
реал неможам да го смислам
|
|
|<!> sTORMBRAKER|<!>
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |