|
ЧЛЕНОТ НАД МЕНЕ... |
Внеси реплика | страница <1 896897898899900 922> |
Автор | |
Bibi5
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4502 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako si denes? da te pozdravam i da se slusnime na kratko
|
|
Goldi
Сениор ЗЛАТНО МОМЧЕ Регистриран: 10.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7729 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ako odam na nebo pred tebe, na sekoja zvezda ke go napisam tvoeto ime, taka sto I angelite da znaat kako se vikas, zasto devojkite kako tebe se nepovtorlivi.
|
|
Bibi5
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4502 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Valeta
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Колку е убаво вака собрани во поголем број, , не еден се вклучи ,друг се исклучи, остајте работата , малку дружба тука, гледате колку убаво кафе варам и благичко со кафето
|
|
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|
Goldi
Сениор ЗЛАТНО МОМЧЕ Регистриран: 10.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7729 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ako odam na nebo pred tebe, na sekoja zvezda ke go napisam tvoeto ime, taka sto I angelite da znaat kako se vikas, zasto devojkite kako tebe se nepovtorlivi.
|
|
Bibi5
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bas ubavo fala za kafeto
|
|
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вале кафенцето преубаво, како ми дојде по јадење ммм... фала... Еве нешто и да се напиеме, малку порано денес ама нема врска
|
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
Goldi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Didi
Сениор Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Came back didi
|
|
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....
|
|
Bibi5
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo
kako e didi denes? |
|
Didi
Сениор Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bibi
kaj si cel den te cekam samo me lazes inace diid e super bev vo komshii na kafe,sega dojdov |
|
|
|
Bibi5
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ook milo mi e
te barav na tel.? |
|
Didi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne go nosev so mene mob..a nemasm ni videno ,ok aj use 5 min
|
|
|
|
Bibi5
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i posle kade?
ke se javis li? |
|
Внеси реплика | страница <1 896897898899900 922> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |