IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - FENIX-5
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

FENIX-5

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 894895896897898 1553>
Автор
Порака
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2008 во 14:19
au Moira, 800 evra?изненадување A ti ne dobi pokacuvanje?изненадувањеизненадувањеизненадување
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2008 во 14:20
Originally posted by la fille la fille напиша:

au Moira, 800 evra?изненадување A ti ne dobi pokacuvanje?изненадувањеизненадувањеизненадување

...neli toa tajna trebashe da bide...

...izdaicoooooooooooo...
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2008 во 14:21
Val,iskreno vredese..."pure cotton"..pa sto e najinteresno veke dolgo go gledav ko kuce pred kasapnica...koga zavcera,ni mene veke ne mi e jasno kako mi se najde u race
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2008 во 14:21
dobro ma, pa ne kazav kolku pokacuvanjeлутиналутиналутиналутина
I sto da pravam koga sum kako tebeплазењеплазењеплазење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2008 во 14:21

...posle ke ne zborat...!...e ke ne zborata koga ne znaesh jazikot zad zabi da si go drzhish...
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2008 во 14:23

Originally posted by moira moira напиша:

Originally posted by fiks fiks напиша:

a be se uplasi da ne otideme da mu zememe merkaзадоволствозадоволствозадоволствозадоволство

i ve pokanuvam da mi zemite merka koga sakate

...toa za devojcheto...ona e po merenje...

...jas si kazhav, samo gotovi proizvodi konsumiram...osobeno ako se medeni...
ti sekade mesti go devojchetoлутиналутиналутинаMoze fiks ne saka jas da mu zemam merkaнамигнување

zlato be sakash mene da mi zemesh merka..ako de ...
jas ne se lutam...moze i toa ke bide ....nekogash..
denes nishto ne se znae shto moze da se sluci utre...
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2008 во 14:23

...ajde otidov jas zeleni i sini da si pravam...

...ciao i ve sakam site...
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2008 во 14:23
e kaj se videlo jazicar da drzi jazik pozadi zabi kazi miизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадување

a i da ne zborat gajle mi e...Jas ke si go iskoristam pokacuvanjeto za da si kupam nekoi raboti vo Egipet vo avgust koga ke bide patuvanjeto za moderatoriголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2008 во 14:24

...leleeeeeeee, pak me zazboruvash...

...a vo Tunis nema da odish...?
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2008 во 14:24
Vo pravo si fiksнамигнувањеnikogas ne znaes sto ke ti donese utresninataголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2008 во 14:25

...ne se ...well ok...imame napredok...
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2008 во 14:25
pa normalno deka ke odam vo Tunis...me angaziraa plus kako preveduvac...tamu se zbori francuski, a od moderatorite samo jas znam francuski...i znaes li deka ke mi dadat dnevnica za toa?голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2008 во 14:26

...znam, ama jas ke vi bidam vodich...i za toa davaat dnevnica...znaesh...?
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2008 во 14:28
da, naslusnav deka tebe te spremale za vodic...Samo nesto zborea deka jas i ti ke mora da otideme 2-3 dena porano za da obezbedime vleznici za vo muzeite...a i vo hotelot da sredime okolu salata za sostanoci...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 894895896897898 1553>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,500 секунди.