![]() |
|
NINA 1 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8788899091 107> |
Автор | |
kum ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
auu..so da ti kazuvam...meraci...samo uste real da pobedi
vcera tepaa mojte pa uste vecerva da tepaat real... tukuuuuu daj edna banana prati da vidime kakvi se vo engleska bananite |
|
JOIN THE FAMILY
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
здраво куме,,, еве јадам благи бананки, ново има што ке се селам сега викендов во нов стан
кај тебе како е вечерва ? |
|
![]() |
|
![]() |
|
kum ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3279 |
eve me i mene
so ima novo |
|
JOIN THE FAMILY
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
еј абе нина цел ден те нема срцко
јас бев и на тој четот , муабетев со бугари пошто не сакав да се замарам пак со русите ![]() нина, ми фалиш денеска на форумот,,ко ке се уклучеш да си прочиташ у темата а гледам и збунет го нема, изгледа поради тебе и он не сака да влезе |
|
![]() |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
jAS SUM pak u mojta tema
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Ok kum i nie na tebe
|
|
![]() |
|
kum misli na vas
|
|
JOIN THE FAMILY
|
|
![]() |
|
Bravos kum
Kum-najodli4en kum na svetot
|
|
![]() |
|
Nina Dukovska- misterija
|
|
JOIN THE FAMILY
|
|
![]() |
|
Ok misic
![]() |
|
![]() |
|
MisIcA, ![]() Сениор ![]() ![]() The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
ма немој, види богати
![]() ок нина , уживајте, што се однесува до мене, баш сте ми мили
![]() |
|
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Msica pls ne ni se meshaj ova si e nasha tema i nikoj ne ni se mesha i dozvoleno e da zboruvame so sakame
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Eve ja si odam, dojde brat mi, mi dise u vrat
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8788899091 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |