|
Lyrics |
Внеси реплика | страница <1 8788899091 172> |
Автор | |
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ONE IN A MILLION
By: Bosson
You're one in a million, Oh now
Sometimes I can't hate you every day
You're one in a million
I've been looking for that special one
I always will remember how I felt that day
You're one in a million
You're one in a million
|
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
Godlike
Нов член Регистриран: 30.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Beogradski Sindikat
Mi smo ta ekipa BS...Ekipa na sve spremna Ceo zivot sam u treningu da srusio bih prepreku da gusio bih nevolju na dusi moju veliku Pa sam se cimao u najgorem vremenu hodao po trnju ne po crvenom tepihu I kad nije bio blistav zivot imalo je smisla krivo nije bilo nikad zbog odricanja 300 I kao pit griz'o suocen sa krizom mogao sam 10 a 150 diz'o Nisam osetio poraz neki kazu da je gorak neki kazu da je borba samo predigra za propast Kad je tesko kazu dosta u stvari to je klopka ali imam serum protiv toga formula je volja Sunce koje przi ko da kaze da izdrzim vetar muzika za usi ritam kisa koja pljusti Po Beogradskom asfaltu te legende nastaju da cvetaju k'o tikve dok u najbolje ne stasaju Kroz pukotine nikle u svakom gradskom naselju do zvezda su se digle ali pamte sve odakle su Ref. 2x Sija sunce kao zlato svi u napad samo hrabro znaj da u Beogradu danas je dan za pobedu Mi smo ta ekipa sto se kapira u pokretu ratija po kodeksu matira u potezu Mi smo ta ekipa sa stanjem u posedu dogovor u pogledu dovoljan za odluku Kad nas emocije nose i kad brige nas lome to je poenta ekipe svi nas znaju po tome Svi da pamte sampione sampione milione koji ostavljaju srce dok u borbi ne izgore Jer tako samo mi odrasli vaspitani spartanski detinjstvo nismo imali da postali bi najbolji Da ostali bi besmrtni mi smo se povezali sebe smo se odrekli tako smo se spremali Ajmo ruke sada gore jer je narod ovaj stvoren da do zore bodri one sto za moje boje gore Jer mi smo dosli dovde da ostvarimo snove da zapalimo more sve vas dignemo na noge Nasa misao, ideja nek zasija kao baklja svi zajedno sa nama jer odavde nema nazad |
|
sekogas mozes da me najdes,tesko ke se snajdes:)
|
|
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
horia brenciu-septembrie luni
Dimineti de septembrie, cu aroma de cafea, Un nor fin ce se ridica simplu din tigara ta, Te privesc in tacere, in oglinda imi surazi, N-ai secrete, iubire, sau emotii sa ascunzi.. Refren: Ai vrea doar sa alungi conversatiile lungi Acum.. septembrie, luni, Vrei din nou linistea de-atunci cand toamna incepea De luni.. septembrie, luni.. Te asezi langa mine si abia astepti sa-mi spui Ca de azi pana maine e septembrie, e luni Te privesc in tacere chiar atunci cand imi surazi, N-ai secrete, iubire, sau emotii sa ascunzi.. Refren Nopti si zile cu parfumul tau, acum, cand vara a trecut N-au nevoie de cuvinte, nu, n-au nevoie.. de cuvinte… Ai vrea doar sa alungi conversatiile lungi.. septembrie, luni Vrei din nou linistea de-atunci cand toamna incepea.. septembrie, lunï.. |
|
respect my authoritaaa
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lacuna Coil-Cold Heritage
Don't tell me why I'm so near to commit a crime When I stay alone here in front of you I'm here Illusion falls when you're not honest about the way you feel I know I need only your voice Saving all my words only for you Forgive me (Forgive me, forgive me) Saving all my words only for you Forgive me (Forgive me, forgive me) I don't know why There's a limit to defy With the vision of the future at my feet I'm here The night embrace me while This picture simply blows me away I feel I'll need only your voice And I'm lonely here inside of me Deep inside of me believe in the light in me And I'm lonely here inside of me Deep inside of me Reveal the light in me Saving all my words only for you Forgive me (Forgive me, forgive me) Saving all my words only for you Forgive me (Forgive me, forgive me) Don't tell me why I'm so near to commit a crime When I stay alone here in front of you I'm here Illusion falls when you're not honest about the way I feel I know I need only your voice And I'm lonely here inside of me Deep inside of me Believe in the light in me And I'm lonely here inside of me Deep inside of me Reveal the light in me And I'm lonely here inside of me Deep inside of me I've never Never felt myself this way before I don't want to leave you with my tears If you disappear Believe in the light in me Saving all my words only for you Forgive me (Forgive me, forgive me) Saving all my words only for you Forgive me (Forgive me, forgive me) Falling on my knees only for you Forgive me (Forgive me, forgive me) Saving all my words only for you Forgive me (Forgive me, forgive me) |
|
macaparket
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
My little
One day time still remains to get away In my dreams I pray One more time to see your face again Then I will fall away Just one more time to see your eyes Then you can go down to sleep I just want to hold you Than I will fall away You said: My little one, Don't you cry There was no time For me to say goodbye I'm forced beyond My choice was calling me It was my destiny So many things more I need to do Then if it looks like it is steeling me from you You got to know down deep there in your heart That we’ll never be apart Memories are allways here to stay You got to be holding on, You got to be strong And I will fall away Just one more time to see your eyes And I’ll leave you down to sleep (You got to be holding on) You were too young (Then I will fall away) I’ll try to stear shades of fears This is road you need to take And angels are showing in the way You’ll wake up all in another world But the promise you wount break You’ll be watching me every step I take |
|
UMRENI LJUGE UMRENI LJUGJE
NA UVO MI SE DERAT UMENI LJUGJE UMRENI LJUGE MNOGU GOMNA SERAT |
|
neo_wmaster
Сениор Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако може некој да ми најде лирикс од песнава, барав пола саат и никако да најдам. Некој ако може и да го напише. Фала однапред.
|
|
I love Daphne Millbrook.
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
оди во темата за концертот ја ставив.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
neo_wmaster
Сениор Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фала Блу. Господ да ти даде здравје и се што ке посакаш. |
|
I love Daphne Millbrook.
|
|
MilaKaulitzHighmore
Нов член Регистриран: 07.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 38 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Forgotten Children"
Just a normal day Streets turn into graves Traces have been removed The search was disapproved So cold the night The weak ones lose the fight Too many of them out there Noone seems to care Lost and so alone Born but never known Left all on their own Forgotten children We'll never hear a name They carry all the blame Too young to break the chains Forgotten children They see, they feel, believe Just like we do They're laughing, and crying Wanna live here Like me and you Eyes without light Too tired of good-byes Never felt embraced And frightened of every face A life in disguise Hope forever died Lost and so alone Born but never known Left all on their own Forgotten children We'll never hear a name They carry all the blame Too young to break the chains Forgotten children They see, they feel, believe Just like we do The're laughing and crying Wanna live here Like me and you It shouldn't really be that way It shouldn't really be that way We see, we feel, believe Just like you We're laughing and crying Wanna live here We see, we feel, believe Just like you We're laughing and crying Wanna live here Just like you ..bas onaka, me potresuva pesnava |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Niko nemoze da zna
Kako otvoris oci vec znas da ceka te borba, kao kroz resetke kroz prozor gledas :Daleko je sloboda i ako si odan i boris se na strani Boga cim izadjes na ulicu osetis gorcinu zivota. Narod trpi dok smradovi se bogate,ja nemogu da cutim nedozvoljavam da me poraze,kamen pada sa srca kao na papir suza, jedini ventil moja zika esencija Beogradskog bluza. Da li osecas patnju provucenu kroz svaki stih,da li osecas bol koji ko motiv koristim nakon prepreka svih puteva trnovitih rane su zarasle dobro nece se ponoviti. Svetlost ugledao sam jasno i ka njoj se krecem pokrecem lavinu emocija u potrazi srece prepusten sebi,vodjen instiktima u surovom svetu gde jaci slabijeg jede cim ovaj napravi gresku. Svi znate kako je tesko kada prazno je zato moje ljudstvo, moj sindikat,moja snaga je sloboda moga naroda tako daleko je al negubim nadu dok god se istina provlaci kroz redove. Kao da sam ceo zivot sanjao,a sad se budim ovo je moja zemlja ali ovo nisu moji ljudi. Kazu:"Ovde nemas sta da trazis,bolje miran budi jer ovde kadija te tuzi ovde kadija ti sudi". Gledam skrnavljena groblja,nepostuju ni mrtve,gledam spaljene kuce,gledam spaljene crkve. Kazu:"gledaj nasu snagu mi smo nepobedivi"pitam"znate li za Boga"kazu"sila Boga nemoli". Pazite na ovom polju koplja su se lomila,PRAVOSLAVLJE u Srba vera nesalomiva jer to je zemlja hranila, to je majka rodila, to je snaga branila ,to je vera vodila. ref.Niko ne moze da zna sta to sapuce vetar niko ne moze da zna sta nosi grom iz vedra neba,nevreme se sprema iznad geta pada zvezda moja zelja moja zebnja je nocas ova zemlja 2x 2004 prolazi mojih ljudi i dalje puni su zatvori na drevnoj zemlji uzurpatori,tudja ruka nam red zavodi, znakovi djavolji,transporter na barikadi nas nagoni da se drzimo po strani bez naglih pokreta,a kamoli da ih imamo na kameri kako senluce po nasoj bastini dosli su iz BiiiiP materine da ucare nesto na nasoj nemastini,a ko ce da nas zastiti moji ljudi i daje nisu slobodni taj osecaj da su bez pomoci, ko nocna mora me progoni.I politicari sto su dosli sve su dusmanima prodali a ovde se po skupstini sire kako su Bog zna kako pomogli.Beograd nezna za patnje onih retkih sto su ostali zar smo u trci za "boljim zivotom" preko noci hladni postali.zvone zvona u panici,pada bomba na manastir srbi nedajte pohlepi da nas u nasoj muci zavadi.mozda mi jesmo dinosaurusi ona vrsta koja odlazi i zivimo u nasim snovima gde niko nemoze da nas porazi i nema te floskule koja bi mogla bol da izrazi ja opet dole silazim ako treba krv ce pricati Ref. izmedju bunkera i snajpera sloboda je zatvor,pored transportera u parku zivot je napor. prdim pokrete tudjina ovo je zrtvama sudjenje nama potrebno budjenje lazi dosta je i mucenja iza ibra ko linije nasih pune su celije ovde ujedinjene deluju sve djavolje legije,pa moje u bloku znam po suzi u oku a koji to mogu stoje uprkos bolu.arnautske kobre u hodu nas ujedaju za nogu, a otrov u krvi glasno poziva na borbu jer zelja da otmu sve ono sto je najdraze tera mi gorku pljuvacku u usta.ko kad stranci me uhapse na mene kerove puste da me zaplase vezanog dok drze me besanog ali ja ne znam za slom mene samo razdraze jer srbi ovo je nase.vicem dok trpim bolove strasne dok mi cupaju iz ruku moju zemlju moju muku krvlju natopljen busen svet hoce da mi uzme, i da unisti uspe kosti mojih predaka mosti mojih svetaca da dozvolim jer ne dam vam jer svima nam zbog sinova nedozvoljena predaja.vas ponovni dolazak na mostu cekam sad alban no passaran sa srbima il sam Ref. Београдски Синдикат-Нико неможе да зна РЕСПЕКТ! |
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Madonna - Frozen
You only see what your eyes want to see How can life be what you want it to be You're frozen when your heart's not open You're so consumed with how much you get You waste your time with hate and regret You're frozen when your heart's not open If I could melt your heart We'd never be apart Give yourself to me You are the key Now there's no point in placing the blame And you should know I'd suffer the same If I lose you, my heart would be broken Love is a bird, she needs to fly Let all the hurt inside you die You're frozen when your heart's not open If I could melt your heart We'd never be apart Give yourself to me You are the key You only see what your eyes want to see How can life be what you want it to be You're frozen when your heart's not open If I could melt your heart We'd never be apart Give yourself to me You are the key If I could melt your heart We'd never be apart Give yourself to me You are the key If I could melt your heart |
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
P!nk - Leave Me Alone (I'm Lonely)
Go away Give me a chance to miss you Say goodbye It'll make me want to kiss you I love you so Much more when you're not here Watchin all the bad shows Drinking all of my beer I don't believe Adam and Eve Spent every goddamn day together If you give me some room there will be room enough for two Tonight Leave me alone I'm lonely Alone I'm lonely I'm tired Leave me alone I'm lonely Alone I'm lonely tonight I don't wanna wake up with another But I don't wanna always wake up with you either No you can't hop into my shower All I ask for is one ***kin' hour You taste so sweet But I can't eat the same thing every day Cuttin off the phone Leave me the ***k alone Tomorrow I'll be beggin' you to come home Tonight Leave me alone I'm lonely Alone I'm lonely I'm tired Leave me alone I'm lonely Alone I'm lonely tonight Go away Come back Go away Come back Why can't I just have it both ways Go away Come back Go away Come back I wish you knew the difference Go away Come back Go away Give me a chance to miss you Say goodbye It'll make me want to kiss you Go away Give me a chance to miss you Say goodbye It'll make me want to kiss you Go away Give me a chance to miss you Say goodbye It'll make me want to kiss you Tonight Leave me alone I'm lonely Alone I'm lonely I'm tired Leave me alone I'm lonely Alone I'm lonely tonight Tonight Leave me alone I'm lonely Alone I'm lonely I'm tired Leave me alone I'm lonely Alone I'm lonely tonight Tonight Go away Give me a chance to miss you Leave me alone I'm lonely Alone I'm lonely Say goodbye It'll make me want to kiss you I'm tired Go away Give me a chance to miss you Leave me alone I'm lonely Alone I'm lonely Say goodbye It'll make me want to kiss you Tonight Go away Give me a chance to miss you Say goodbye It'll make me want to kiss you |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Beogradski Sindikat -Oni su
Ovo nimalo nije politicki korektno, ni levo ni desno, vec pravo u meso. Pesnajom u vugla da ostanu bez zuba, da frfljaju u Skupstini kad raspravlja se Ustav. Ovo je buna protiv dahija, ovo je kidanje bukagija, nad ovim nemate kontrolu, to je masovna reakcija. Brzo budi premijera, cujem zveckaju lisice: Postroj mi sve ministre! Kljuceve od riznice! Ajmo, raport za narod, da cujemo ko je krao, sjebo' nam zivote, a nije odgovar'o? Sad ste se usemili, pa nema revansizma, to je kodeks lopova, niko nece da prizna. A ljudi slabo pamte, to je ovde glavni problem ko te jebo'o godinama, je*ace te opet Al' zapitaj se: Dokle? Kakav si to covek? Ponizan i plasljiv, zivis bez slobode, dovoljne su mrvice da odreknes se borbe. Jajajre, funjare, zarazna bolest, prodali bi kevu da u tome vide korist, placamo racune na kojima je vas potpis. Ne treba nam BIA da mi kaze da sam posten, niti radikali da li Srbin sam uopste. Ne treba demagog da me s' govornice zove, da borim se za bolje mi znamo sto smo ovde! ref: Oni su sistem instrukcija, dogma, korupcija, teror institucija, represija ubija! Mafija - murija, drzava - hajducija, kadija - sudija, a mi smo revolucija! x2 To nije nasa Srbija! Zajebi dijalog, nepregovaram s bagrom, vi lazete ko stoka, eno stala vam je tamo. Stranacki vojnici bolje palite u zaklon, zakljucacemo grad dok ne ocistimo talog. I nek bude jasno svakom s poslanickom platom ko nastavi po starom, platice nam glavom. Patriote pred izbore stoput su nas izdale slali nas u ratove za svoj licni interes. Dok ikone su pevale, majke su naricale, na krvavim parama institucije su nicale. Realnost sve je skuplja, a gudra sve jeftinija, zuto kao stampa kojom upravlja policija. Crno-bela Srbija, nesloga ubija, na putu ka Evropi u govnima zavrsila. Zar bombom da kazem da ta prica mi se smucila? Na sednice da upadam i taoce da uzimam? Zar vas istorija nasa nije nas nista naucila? Sami smo sebi poput najvecih dusmana. Ovo je otvorena poruka svim najgorim njuskama, za sva vasa dela presudice vam ulica! ref: U amanet svima, da ne ponovi se nikad, generacije da pate za dobrobit rezima, zapamtite zauvek: SVI ZAJEDNO ko jedan, samo ZDRAVI U GLAVI protiv sistema! |
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Io Vorrei...Non Vorrei...Ma Se Vuoi... - Lucio Battisti Dove vai quando poi resti sola il ricordo come sai non consola Quando lei se ne andò per esempio Trasformai la mia casa in tempio E da allora solo oggi non farnetico più a guarirmi chi fu ho paura a dirti che sei tu Ora noi siamo già più vicini Io vorrei non vorrei ma se vuoi Come può uno scoglio arginare il mare anche se non voglio torno già a volare Le distese azzurre e le verdi terre Le discese ardite e le risalite su nel cielo aperto e poi giù il deserto e poi ancora in alto con un grande salto Dove vai quando poi resti sola senza ali tu lo sai non si vola Io quel dì mi trovai per esempio quasi sperso in quel letto così ampio Stalattiti sul soffitto i miei giorni con lei io la morte abbracciai ho paura a dirti che per te mi svegliai Oramai fra di noi solo un passo Io vorrei non vorrei ma se vuoi Come può uno scoglio arginare il mare anche se non voglio torno già a volare Le distese azzurre e le verdi terre le discese ardite e le risalite su nel cielo aperto e poi giù il deserto e poi ancora in alto con un grande salto |
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
Внеси реплика | страница <1 8788899091 172> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |