IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ALL STARS
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ALL STARS

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 8788899091 1869>
Автор
Порака
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Статус: Офлајн
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2008 во 17:05
ете...штом Мојра тргна по венчаница, занчи, едноставно нели (што би рекло озонерчето)....таа е невестата.....идеја (А-ХА момент)...газење%20од%20смеење
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
OUST Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 6653
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај OUST Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2008 во 17:07
ЕДНОСТАВНО НЕЛИ ДА
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2008 во 17:07
Originally posted by granny granny напиша:

Originally posted by ...Well... ...Well... напиша:

...SHUT UP...лутина...голема%20насмевка...sam se izvinuo...pa kako be da ne gresham verenicata mi mavna korpa...ja nema...damn it...тага
odma daj ja na "golemo platno"..ama isplukaj ja kako znaes
...nema shansi...ne mi zgreshila nisho be...zasto?...трепкањетрепкањетрепкање
sakas korpi?

...abe vii sea baba, nesho da ti kazam za toa...ja iako se deshava da imam meni dobro obichno, i sve toa izglea taka ko od bajkite sepak sum Vaga u podznak, a kaj mene poveke dominira podznakot, taka da ke ti kazam za vagite kako vikaat obichno od sho imaat mnogu na meni nemozat da se odluchat i na kraj najchesto ostanuvaat so prstot u usta...e toa...ne e kako sho izglea...ali sea korpa-korpa i toa e za luge...nejkum ama se deshava...трепкањетрепкањетрепкање
Кон врв
granny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Регистриран: 17.Јануари.2008
Поени: 10160
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2008 во 17:08
hehehe..u ova vreme sijalicata po slabo pali ..a ti uste na rabota Lili?
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2008 во 17:09

да бе....праќам барање за слободни денови.....не за друго да исчитам наназад, за да ве стигнам со материјалот.....ѕвезда
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2008 во 17:09

...SHUT UP...лутина...голема%20насмевка...sam se izvinuo...pa kako be da ne gresham verenicata mi mavna korpa...ja nema...damn it...тага
odma daj ja na "golemo platno"..ama isplukaj ja kako znaes
...nema shansi...ne mi zgreshila nisho be...zasto?...трепкањетрепкањетрепкање
sakas korpi?
...abe vii sea baba, nesho da ti kazam za toa...ja iako se deshava da imam meni dobro obichno, i sve toa izglea taka ko od bajkite sepak sum Vaga u podznak, a kaj mene poveke dominira podznakot, taka da ke ti kazam za vagite kako vikaat obichno od sho imaat mnogu na meni nemozat da se odluchat i na kraj najchesto ostanuvaat so prstot u usta...e toa...ne e kako sho izglea...ali sea korpa-korpa i toa e za luge...nejkum ama se deshava...трепкањетрепкањетрепкање
tuuu si se iznapisal...po rano vikavme..stalno govori,nista ne kaze
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2008 во 17:10
Originally posted by Lilija7 Lilija7 напиша:

да бе....праќам барање за слободни денови.....не за друго да исчитам наназад, за да ве стигнам со материјалот.....ѕвезда
e pa..togas ima da se iznacitas..a bogome i da se iznagledas filmcinja...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2008 во 17:10
а што си у знак бе Уел???
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2008 во 17:11
Originally posted by OUST OUST напиша:

Originally posted by moira moira напиша:

ajde ciao odam vo shoping vencanici da biram, da mi se najdat
se kandisa?

си кажа таа веќе, сега нема предомислување
znam..ama da ne se nauci od Mali..znaes kako vikat...skim si takav si
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2008 во 17:12

riba,momentalno (kuti)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2008 во 17:13

riba,momentalno (kuti)

Кон врв
OUST Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 6653
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај OUST Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2008 во 17:15
и јас сум риба па не ќутам
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2008 во 17:16

am ti si od slatki vodi
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2008 во 17:17

am ti si od slatki vodi

газење%20од%20смеење
викаш Уел е морска риба?????голема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 8788899091 1869>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,375 секунди.