IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Признавање на Косово
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Признавање на Косово

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 8687888990 155>
Автор
Порака
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Статус: Офлајн
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2008 во 00:24
Originally posted by AlbanianGirl AlbanianGirl напиша:

BlackDevil,,imam chuvstvo deka ne e problemot,
vo toa shto spored tebe se odnesuvam
kako bebence,
tuku toa shto tebe ne ti se dopagja
prichinata na moeto raduvanje...

грешиш маче........

твојот а и на некои други проблем е што..........неуспешно провоцирате.........не знам дали тоа е недостаток на креативност или општа култура но како и да е.......
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
AlbanianGirl Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Февруари.2008
Локација: Cuba
Поени: 495
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај AlbanianGirl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2008 во 00:29
greshish Gjavole,,,
jas, a i moite sonarodnici,
voopshto ne se ni obiduvame da isprovocirame,
bidejki taa veshtina odamna
sme vi ja prepushtile vas...

bidejki neli,,
koj gubi ima pravo da se buni...
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2008 во 00:34
ха ха ха.........а што сум изгубил јас?????
единствениот тука односно единствената која што греши си ти маче..... Гледаш, дури и погречно ги сфаќаш работите.....и како после да дискутираме на така да речам сериозни теми а?
Кон врв
DelijaSkopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 1580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2008 во 00:39

...im just so happy... shto Kosovo e priznaena od rechisi site vlijatelni zemji,,,

Само биди ти happy... до некое време... после јас ќе бидам so happy... Кој последен се смее, најслатко се смее...
Кон врв
Polaris Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Октомври.2007
Локација: Turkey
Поени: 1514
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2008 во 00:41

Mnogu sakam radikalite da formiraat vlada vo Srbija daj boze da e taka aj pogodite zosto sakam da e taka???? Mnogu sakam Tomislav Nikolic da formira vlada mnoguuuu

Изменето од xxll - 11.Јуни.2008 во 00:42
Кон врв
AlbanianGirl Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Февруари.2008
Локација: Cuba
Поени: 495
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај AlbanianGirl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2008 во 00:42
mnogu mi e milo shto velish
deka ne gubish nishto....

no togash ne razbiram
shto si razgovaravte sO Delija
i kakvi maki si kaevte edni na drugi...

i dobro, priznavam,
premnogu detski zvucheshe ona "im so happy"
no toa rekov samo onaka,,,
kolku da se znae, deka za sve vo zhivotot
nekoj plache, nekoj se raduva,,,

se nadevam, me razbirash??

za BlackDevil

Изменето од AlbanianGirl - 11.Јуни.2008 во 00:42
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2008 во 00:43
Originally posted by xxll xxll напиша:

Mnogu sakam radikalite da formiraat vlada vo Srbija daj boze da e taka aj pogodite zosto sakam da e taka???? Mnogu sakam Tomislav Nikolic da formira vlada mnoguuuu

Немој многу да сакаш.... Да не се каеш после ај, ај...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2008 во 00:43

Mnogu sakam radikalite da formiraat vlada vo Srbija daj boze da e taka aj pogodite zosto sakam da e taka???? Ajde Tomislav Nikolic ajdeee

nice try asshole........море.........зш си глуп.........на кој му е тука гајле кој ќе прави влада во србија ........ а до друга страна ме чуди ова твое навивање за србија..... море и ти си бил србоман.........иди покриј се таму со нешто
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2008 во 00:44

no togash ne razbiram

i dobro, priznavam,

za BlackDevil

Додека на еден не му се стемни, на друг нема да му се раздени...
А кај вас денот е при крај... се стемнува... хехехе
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2008 во 00:48
Tomislav Nikolic e kluc za da srbija da se rasturi..

Изменето од xxll - 11.Јуни.2008 во 00:49
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2008 во 00:49

no togash ne razbiram

i dobro, priznavam,

za BlackDevil

да те разбирам маче........но ја немам никаква врска со тоа........ако барем малце си ме читала ќе го знаеш тоа......имаш ти капацитети за тоа ....... но еве тебе те сметам како една од попаметните муслимански членови на форумот па ќе те прашам...........која е вашата цел да се логирате тука,да се обидете да провоцирате некој.........и сте силно уверени во тоа........но излегува обратното........потоа терате вербални борби........безцелни.........само онака........хм почнувам да мислам дека кај вас нема салам салам персони.........не се однесува директно на тебе.....но тоа е повеќе од очигледно на форумот а најмногу придонесуваат членови како xxl.......признај и сама ......... гледаш дека е ограничен со речник.......од 2 реченици не знае повеќе........зошто тогаш се логирате и мислите дека ќе направите нешто со што би се докажале како посупериорни од другите т.е. нас
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2008 во 00:50

Originally posted by $BlackDevil$ $BlackDevil$ напиша:

Mnogu sakam radikalite da formiraat vlada vo Srbija daj boze da e taka aj pogodite zosto sakam da e taka???? Ajde Tomislav Nikolic ajdeee

nice try asshole........море.........зш си глуп.........на кој му е тука гајле кој ќе прави влада во србија ........ а до друга страна ме чуди ова твое навивање за србија..... море и ти си бил србоман.........иди покриј се таму со нешто
-- Abe ti si glup sakam radikalite da formiraat vlada za da prevzemaat radikalni merki za Kosovo i za da se bombardira posle uste ednas tuka e rabotata. Srbija ima da e pomala zemja od Crna Gora..голема%20насмевка  Se znae deka Beograd treba uste ednas ubo da se bombardira

ауууууууууу арно шо ми кажа.........сеа не че можам да спијам оти белград че го бомбардирале...........абе гледај си пред тебе тука .......... шо се вика народски гледај си твоја маса........што туку ми вртиш тука.......кога мене баш и ме заболе за белград
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2008 во 00:52
Originally posted by $BlackDevil$ $BlackDevil$ напиша:

no togash ne razbiram

i dobro, priznavam,

za BlackDevil

да те разбирам маче........но ја немам никаква врска со тоа........ако барем малце си ме читала ќе го знаеш тоа......имаш ти капацитети за тоа ....... но еве тебе те сметам како една од попаметните муслимански членови на форумот па ќе те прашам...........која е вашата цел да се логирате тука,да се обидете да провоцирате некој.........и сте силно уверени во тоа........но излегува обратното........потоа терате вербални борби........безцелни.........само онака........хм почнувам да мислам дека кај вас нема салам салам персони.........не се однесува директно на тебе.....но тоа е повеќе од очигледно на форумот а најмногу придонесуваат членови како xxl.......признај и сама ......... гледаш дека е ограничен со речник.......од 2 реченици не знае повеќе........зошто тогаш се логирате и мислите дека ќе направите нешто со што би се докажале како посупериорни од другите т.е. нас
-- Sto znaes ti bre nemas nikakva politicka kultura aj pogledni malce koj provocira prvлутина 

Изменето од xxll - 11.Јуни.2008 во 00:53
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2008 во 00:55

Abe ti si glup sakam radikalite da formiraat vlada za da prevzemaat radikalni merki za Kosovo i za da se bombardira posle uste ednas tuka e rabotata. Srbija ima da e pomala zemja od Crna Gora..голема%20насмевка Se znae deka Beograd treba uste ednas ubo da se bombardira

XXLL... Да те прашам нешто... Да не пиеш ти нафта случајно...??? Немој скапа е многу, прејди на плин... Кој ќе ја бомбардира Србија...??? Па сега не е Јелцин председател па тоа лесно да пројде... него да не должам многу...во едно се слагаме, а тоа е дека и јас сакам Николиќ да стане премиер... , па после ќе видиме...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 8687888990 155>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,313 секунди.