![]() |
|
ALL STARS |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 871872873874875 1869> |
Автор | |
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kaj mene klucevite...jas ostanuvam....ke ja cekam moira...mozebi ke se pojavi odnekade
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...koj ceka ke doceka...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
opaaa zivot na vidik
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
REKOV JAS NE NAPUSTAM MONITOR DODEKA MOIRA NE SE POJAVI
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...hehehehe....kako se nepusaci koga cela vecer so pusaci si se druzel kako sto citam....isklucok devojceto...
![]() ![]() Изменето од moira - 18.Април.2008 во 03:42 |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
jas ke izlezam na balkon da se izluftiram malku
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
MA KAKVI NEPUSACI,KOGA MI DAVAAT SOVETI A ODVIKNUVANJE?..A AKO DEVOJCETO la fiie...togas ok...NEGO PRIMETI LI KAKO SRPLIVO TE BARAM,ISPRASUVAM.I TE CEKAM..PO SITE TEMI?...I POSLE KAZI NE TE SAKAM
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
PALIME BEJB...CIM SI TUKA...SEGA SUM MIREN...TE MISLEV CELA VECER....KAZI NESTO BAR...UBAXO SI POMINA?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
...aham...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
po koj kafiki setase ako ne e tajna?..gtc...i so toku se smeevte
![]() |
|
|
|
![]() |
|
...a neeee....GTC ne odam...navecer ne....tamu samo so fille odam...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
ej inventar bev u Mr.Jack edem perioo..u Primarius idam sabota Vera Jankovic psta muzika...nego rece si se smeela...slusaj vicov
Dodje covek u radnju i zatekne nekog lika kako napusava prodavacicu, a onda demonstrativno izadje napolje.. Prodavacica se smiri namesti frizuru i obrati mu se: -izvolite.. -znate zurim, i treba mi koverta.. -kakva koverta? -bilo kakva, samo molim vas pozurite, autobus ce mi pobeci.. -Evo imate ove plastificirane, ove od hrapavog papira, ove od glatkog papira, ove duguljaste, ove sa prozorcetom... -Plastificirane. -Dobro, a koje boje? -Sve jedno, zurim. -Pa imete ove bele, plave, zute, crvene, narandzaste... -dobro, dajte mi plave (pobegao mu je autobus, smorio se) -a kakve plave? -Kako kakve? -Pa imate svetlo plave, tamno plave, ove plavicaste, ove modro plave... -Svetlo plave. -dobro, treba vam i markica? -treba. -Kakva? -Bilo kakva... -Pa evo imate ove sa biljkama, zivotinjama, predelima, poznatim licnostima, zgradama.. -Sa predelima. -A sa kakvim predelima? Evo imate ove sa planinama, rekama, jezerima, barama.. -Ma sve jedno zeno, ajde te sa planinama. -A sa kakvim planinama, imate ove sa pasnjacima, sumama, golim planinama// -Ma bre, ajde taj sa pasnjacima. -A u kom godisnjem dobu? Imate ove letnje, jesenje, zimske i prolecne U tom ulazi lik koji je ljut izasao neposredno pre njega i dodje do nje; - E ZA OVAKVO GOVNO MI TREBA TOALET PAPIR. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 871872873874875 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |