|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 8586878889 717> |
Автор | |
ARI(c)
Сениор Регистриран: 22.Март.2007 Локација: Greece Статус: Офлајн Поени: 107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aha, go najdov tekstot so meurite. Moram da ti priznaam deka si ja specijaliziral taa oblast.
Steta vo uzoto sto nema meuri. Ali se raboti na slucajot.
|
|
Agencija za Razmena na Informacii (ARI)
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobra vecher i od mene ... imam gosti ... pokasno se javuvam ... !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Kristin969
Сениор Регистриран: 01.Октомври.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 340 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobra nok na site, uzivajte vo rezonancata, jas se napolniv so energija i sega ke spijam kako bebence!
Ve sakam, cao do utre!
|
|
Ljubov i Svetlina!
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo kristin ... tek sega sum sloboden ... a ti ke spies kako bebence ... inaku drago mi e sto gi napolni bateriite ... ti posakuvam ubavi sonovi ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uspehot vo zivotot ne e vo naseto telo ... za da uspeeme treba deset pati da sme neuspesni ... potoa ide uspehot ... neuspeh - neuspeh - neuspeh - neuspeh - neuspeh ... neuspeh - neuspeh - neuspeh - neuspeh - neuspeh ... ... tek posle toa idi uspehot !!! samo treba neuspehot da se prezivee .... ama kako toa ??? Изменето од marco_antony - 07.Декември.2007 во 22:49 |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
POZDRAVI,ZELBI,CESTITKI... EVE I OD MENE POZDRAV DO SITE NA REZONACIJAVA... NEKOE VREME NE BEV TUKA...AMA ISKRENO MI NEDOSTASUVAVTE... |
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za profesionalci ... treba samo pet pati neuspeh - pa ke dojde uspehot !!! zamislete ... samo pet pati !!! neuspeh - neuspeh - neuspeh - neuspeh - neuspeh ... ... tek posle toa idi uspehot !!! patot na uspehot minuva preku neuspesite .... sto poveke pati neuspesni .... tolku sme pouspesni .. |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobra vecher blaska ... drago mi e sto si pak so nas ... !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BLASHKA
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve za dobra nok .... James Brown & Pavarotti http://www.youtube.com/watch?v=VCIyzNISw1Q&feature=related |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E SUDBINA MOJA.SEKOGAS SE VKLUCUVAM KOGA ODITE NA SPIENJE.STOTUKU SE VRATIV OD KINESKI RESTORAN |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SAMO PET PATI NEUSPEH,PA DOAGJA USPEHOT!!!!ZNACI TUKA SUM NEKADE
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KAKOV NEUSPEH... TAKVO NESTO NE SMEE DA IMA KAJ REZONATORIVE... |
|
Josefina_m
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na ova ne treba komentar neli??????
|
|
zivej go zivotot najdobro sto znaes
|
|
Внеси реплика | страница <1 8586878889 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |