![]() |
|
Mona i brza се педери |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8586878889 107> |
Автор | |
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
....ama ,gledam deka dobro ti odi serenjevo,..bez maka ,..ne se napinjash voopshto,...izgleda chmarot ti e proshiren od "primanje",.....imbecilu eden>
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ajde cekam
na nekoj idiotski tvoj post |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
slusaj idiotce
ako si bistar a nesi no mnogu pesacis prosetaj posledno vreme vidi kade se zakacuvas ko krlez si dosaden bre ostaj me na mira i proseruvaj se kaj nekoj drug no nemoj so naum molim te ispagjas smesen |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
black-eyes ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
hhhhhhhhhhhmmmmmmmmm,.................a?molam?
![]() |
|
![]() |
|
imbo,.kako korov si,....kaj ne te poseale tamu niknuvash!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
znaes preku takvoto mi e
za sekoj moj post da citam tvoi debilizmi jes da se malecki no se ne mi se proseruvaj i ostaj me na mira |
|
|
|
![]() |
|
idiotce dojdov tuka
za da neproseres so tvoi gomna temite na fotografite aj ako imas neso kazuj tuka za debilcinja imam denes vreme |
|
|
|
![]() |
|
se popederisa oti taka si si sakase
|
|
|
|
![]() |
|
dobro,..shtom ne mozesh na drugi da im go,...zatoa shto jas se popederisav samo poradi tebe ,..i za tebe.,,,,kuklichke
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
tocno si primetil zlato, ama sto da pravam koga merak mi pravete tuka pogolemiot del, ne mozam da vi odoleam a da ne vi repliciram po nesto ![]() ![]() ![]() ![]() brza, teb eoti te nemase dolgo vreme na temata ? me zagrizi najseriozno, si vikam bas glavnata uloga ne e tuka, pa nemozam na drugi da im go...ako ti ne si tuka ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ne,be kuklichke,....ama ti gledam premnogu se exponirash,...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
znaes MASTER peder, posle dolgo vreme zakluciv deka brza me vara so drug
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
ne be...master e tuka...
![]() |
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8586878889 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |