![]() |
|
FENIX-5 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 862863864865866 1553> |
Автор | ||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() Super sum,eve po doma...
pa i na Forumcevo malku..da ne mi stavite minus
![]() |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|
AHA..VO RED....... |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
Sakam da napravam Banana bread, ama mi fali puter...i pechivo...sega mora da odam do prodavnica
|
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
Вале
![]() Филе ти треба хелп? ![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
Miroslave i ti si tuka???
![]() POZZ i do tebe
|
||
|
||
![]() |
||
|
Blue,sekogas mi teknuva na moite Fenix friends iako povekje se zabavuvam kaj igricite Uzivam da gi koregiram....onie sto gresat..
![]() |
||
|
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
...a sho metod za korekcija koristish Vale ti?... ![]() |
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
Blue, denes ke pravam za prvpat...sum si nabavila i amerikansi pribor za pravenje torti...ako uspee ovoj pat, nareden pat ve vikam na banana bread
![]() |
||
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
ах мила фала ти јас не сум по бананите...ама баш ме интересира како ке испадне и ако е ок да дадеш рецепт
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|
EVE JAS...EDNO PRASHANJE DOKTORKE OD VASHA STRUKA.. IMAM KUCE DZUKELA OBICNA I JA CUVAM VO DVOR 14 GODINI E STARA I SEGA ZABELEZUVAM POCNUVA DA SE CESHA MNOGU AMA NEMA BOLVI TUKU NESHTO KAKO KRASTI I SE JAVUVAAT JA MACKASHE STRIKOMI SO ULJE PREGORENO I VIDI MAJKATA I POMINA...AMA SEGA PAK I SE POJAVUVA... CHARE NEKOE??? |
||
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
![]() |
||
|
прв симптом за Шуга или Краста е паѓање на крзното кај ушите вратот и меѓу екстремитетите....нормално проследено со многу чешање...ова што го рече ти е опис за многу болести како и за обично митарење а чешањето да е од болви (викаш ги нема) или пак алергија...сепак јас мислам дека е можно ова првово што ти велам...а за тоа треба да земеш брис и да ми го донесеш на работа па да ти кажам што и е..или пак да се договориме некако да ти дојдам со доктор кој (безплатно) ке ти го прегледа кучето и да ти даде совет за понатаму. За било што пиши ми лп. Изменето од blueprayer - 13.Јуни.2008 во 16:47 |
||
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
OK DOKTORKE
![]() |
||
||
![]() |
||
|
Blue, ke ti kazam kako ke ispadne
![]() |
||
|
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
...koa praish za prv put se vika, ako posle dva saata se degustatorite ok, znachi dobro e, uspealo... ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 862863864865866 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |