|
Дали би сакале секс со членот над вас? |
Внеси реплика | страница <1 8485868788 1646> |
Автор | |
Цаци Галапчарот
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne znam za njega ali ja sm spreman, vezbao sm od sjutra
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tebe nikoj ne te barase i ne TI barase nisto.....jas si go barav brza .... i nego ke go dobijam
|
|
Цаци Галапчарот
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Slusaj plava damo ja sm lep decak iako imam taj ruzan juzer.
Ali neces, neces-trazim drugo devojce.
|
|
Lady Blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Trazi slobodno.....brzaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
de, de sto places tolku..............tuka sum jas sega
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Lady Blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Opaaaaaaaaaaa maci samo ti nikogas ne mi otkazuvas ljubov
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Lady Blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znam maci...i jas tebe
|
|
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Lady Blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znaes od koga ne sum go procitala onaa "auuuuuuuuuu daaaaaaaa"???? ajde, ajde pokzai se vo vistinsko svetlo i dosta se smees
|
|
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e nema sea.......koga vikav"auuuuuuuuuuuuuuuuuu" stalno se zalese......e sega se zales deka nema "auuuuuuuuuuuuu" i aj sega razbiraj sega zenska psiha.....
|
|
Lady Blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne ni probuvaj maco da ja razberes ...duri ni nie ne se razbirame samite ....mene mi e bitno ti da sakas i stalno da mi vikas "DA" pa nemora da e so "auuuuuuuuuuu" ako si zapnal tolku
|
|
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cekaj.....sea.....pa ne sum ja marioneta sto vika stalno DA!toa ustvari razbiram pod umna devojka!!
|
|
Внеси реплика | страница <1 8485868788 1646> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |