|
Мислам,значи-постојам |
Внеси реплика | страница <1 8485868788 177> |
Автор | |
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da, da...bas taka... toj panta rei bil mnogu pameten covek na vremeto!..
|
|
alexa
Сениор Регистриран: 24.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 261 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најсигурен начин да не станеш многу несреќен е тој да не бараш да бидеш многу среќен.
Arthur Schopenhauer |
|
Najveci covek uvek ostaje dete
|
|
alexa
Сениор Регистриран: 24.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 261 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најлошо е да се караш со будала.Прво ќе те спушти на свое ниво, а потоа ќе те дотолчи со искуство.
|
|
Najveci covek uvek ostaje dete
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога една врата на среќата се затвора,друга се отвора,но често гледаме многу долго на затворената врата,така што не ја гледаме вратата која се отворила за нас.
Изменето од Biba_G - 07.Јуни.2008 во 13:21 |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Човек во паника трча сам во круг... а во радост...ги подава рацете на другите... и заедно...танцуваат во круг..... Оден |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Престани да зборуваш...оној момент.... кога ќе забележиш дека се вознемируваш себеси....или соговорникот...... Габриел |
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Чинот на преземање на првиот чекор е она што го дели победникот од губитникот." - Brian Tracy Изменето од james dean - 17.Февруари.2010 во 13:05 |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Onoj sto sam sebesi se laze, najlesno se navreduva:"
Dostoevski
|
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga bev mlad re{iv da se o`enam so idealna `ena, njposle ja najdov, no ta bara{e idalen ma`. Robert [uman |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mislam deka....
ako prodolzam tolku da mislam-ke me nema |
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zhenata se mazhi: prv pat od ljubov, vtor pat poradi drushtvo, tret pat poradi izdrshka, a ponatamu poradi navika. Helen Roulend Изменето од moira - 10.Јуни.2008 во 01:10 |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако си се упатил кон целта...а при тоа си почнал да подзастануваш...и да фрлаш камења...на секое куче што те лае....никогаш нема да стигнеш...... Достоевски |
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Луѓето често велат дека мотивацијата не е нешто што трае. Па не трае ниту капењето, токму затоа е препорачливо да се практикува секојдневно." - Zig Ziglar Изменето од james dean - 17.Февруари.2010 во 13:04 |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Човекот не ни Светец ни Ѓавол;сепак најлош е кога постапува како Ѓавол,а мисли дека е Светец!
-Достоевски,Ф.М. |
|
Внеси реплика | страница <1 8485868788 177> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |