IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Ми фали, ми недостига
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Ми фали, ми недостига

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 8485868788 473>
Автор
Порака
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2006 во 17:29
Lele nisto pak sam ke bidam na forumot Cry

Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2006 во 18:34
Originally posted by FLipsi FLipsi напиша:

Mi fali Plavusa, Kalina, Big KIss, Mona liza, Emus itn Smile

eve me i mene se lulam

by the way FLipsi  i miss u too Cry
Кон врв
plavu$a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Април.2006
Поени: 4016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2006 во 18:55
epa vakaaaaaa: flipsi (prv na spisok), mona liza, kalina, emus, snegulka, big_kiss, real boy, bosab, plamenko, pravoslavie... ee mnogu se ama najvaznite gi nabrojav
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2006 во 19:02
epa vaka  na elkata gi zakaciv site sto mi nedostigaat

plavusa ( prva na listata), KaLina, BiG KiSs, emus, FLipsi, Snegulka, natalija, Delfin, maja, bosab, beleg, babyy , Alekta, Cvekence, Carnation, Pravoslavie
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2006 во 19:06
jas koja sum? ona so srcinjata sigurno! Wink
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2006 во 19:11
hahaa ti si najgore na vrvot Big%20smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2006 во 19:15
dobrooooooo... Big%20smile
Кон врв
marinka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Септември.2006
Локација: Jamaica
Поени: 432
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marinka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2006 во 22:10
Originally posted by KaLiNa KaLiNa напиша:

uste koi mi falat.....plavusa,flipsi,snegulka,kokolo,cecka,brza,delfin,natalija......ima uste,znam...
a jas?Cry
Denot mi e mal za moite cekori,nokta e premala za moite misli...
Кон врв
KaLiNa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2006
Поени: 8416
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2006 во 23:45
Originally posted by Mona Liza Mona Liza напиша:

epa vaka  na elkata gi zakaciv site sto mi nedostigaat

plavusa ( prva na listata), KaLina, BiG KiSs, emus, FLipsi, Snegulka, natalija, Delfin, maja, bosab, beleg, babyy , Alekta, Cvekence, Carnation, Pravoslavie
nemoj da mi kazes deka jas sum coveceto sto se luti i crvenee LOL
kuliraj
Кон врв
KaLiNa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2006
Поени: 8416
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2006 во 23:46
Originally posted by marinka marinka напиша:

Originally posted by KaLiNa KaLiNa напиша:

uste koi mi falat.....plavusa,flipsi,snegulka,kokolo,cecka,brza,delfin,natalija......ima uste,znam...
a jas?Cry
macence,ima li potreba za tebe da kazam? WinkHug
kuliraj
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2006 во 12:31
Kalince ti si toa zelenoto glavce sto se smee Big%20smile
Кон врв
Emus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Октомври.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1997
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2006 во 19:14
koe sum jas, inace plavusa kaj siCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCry
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
Кон врв
ivana_zi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Ноември.2006
Поени: 206
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivana_zi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2006 во 19:53
Ми фалат сите, зашто цела недела сум болна и седам дома и ги немам видено!!!
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2006 во 20:27
Originally posted by FLipsi FLipsi напиша:

Mi fali Plavusa, Kalina, Big KIss, Mona liza, Emus itn Smile

Флипси Hug
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 8485868788 473>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.