![]() |
|
Не сакам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8384858687 105> |
Автор | ||||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
NS, Koga nesto e poinaku koga nesto mi se cini,razlicno a vsusnost seto e moja pogreshna percepcija |
||||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||||
![]() |
||||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|||
НС...Кога некој ќе ми каже=ЌУТИ...
![]() ![]() |
||||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||||
![]() |
||||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|||
...mozebi ima,..ama...
...ne sakam...dvolichnost (narcisoidnost...osobeno vo politikata ![]() |
||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||||
![]() |
||||
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
|||
Ubavo kaza ... ne go sakam ni jas toa
![]()
|
||||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
||||
![]() |
||||
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
|||
Ednostavno neliii... ne sakam, shkolooooo...
![]() |
||||
![]() |
||||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|||
Не сакам сарма
![]() |
||||
||||
![]() |
||||
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
|||
Дај наваму штом не ја сакаш ![]() Инаку не сакам: кавги, вообразеност, лажење.... ![]() |
||||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
||||
![]() |
||||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|||
....troshki u margarin..ili puter..
![]() |
||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||||
![]() |
||||
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
|||
ne sakaaaaaaaaaam ne sakaaaaaaaaaaam
![]() ne sakam svetlo koga se seksam ![]() |
||||
![]() |
||||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|||
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Ама да се договориме некако... Јас вас сарма, вие на мене... ![]() |
||||
||||
![]() |
||||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|||
е што ние тебе... ![]() |
||||
![]() |
||||
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
|||
ne sakam da e kraj...
![]() |
||||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||||
![]() |
||||
|||
иако не знам за што се работи, ќе ти посакам да испадне така ти како што сакаш ![]() |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8384858687 105> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |