![]() |
|
Mona i brza се педери |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8283848586 107> |
Автор | |
tuturutka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i da znajs deka vecerva ke te druzam tebe zosto si bila osamena .
ke gi ostavam pederite neka zdivnat malku .
![]() ![]() ![]() |
|
STRUGA
|
|
![]() |
|
tuturutka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
ma nema problem . ti znaes za tebe se pravam .
![]() znaes kaj nas velat ''za picica do galicica'' pa sega vidi ti
![]() ![]() ![]() |
|
STRUGA
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
tuturutka deka begas more zajak eden
![]() ![]() ![]() ![]() op te fativ za vratceto , sega ke te vrzam kako kuce i ke te vlecam po mene ![]() ![]() ![]() peder ke izlavas li vecer? gledaj da smeknes nekoj drug peder i za mene ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mona zal mi e sto zakasniv ke se citame drug den
![]() ![]() |
|
STRUGA
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
ja sakam da kazam deka mi falat pederite od ovaa tema
![]() ![]() ![]() bez niv denot mi e tapa ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
zalam poradi toa sto go nema
kje se snajdes i bez nego? |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
..
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
zdravo brzo
![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
kuklichko,...shto ti stana nokva,..izgleda ubav ti bil denot
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Која е најмалата книга во светот?
- "Што мажите знаат за жените". ![]() ![]() ![]() -Човек кој попушта кога не е во право - тоа е мудрец. Човек кој попушта кога е во право, тоа е . . . -Оженет човек! - дофрла некој од слушателите ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
gocefbn ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 270 |
cool ![]() |
|
Make love and respect your profession
|
|
![]() |
|
gocefbn ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 270 |
Postojat poveke kategorii: znaci toj bil samo glup -pa toa ne e nisto ![]() -Glup, -poglup, -najglup, -epten glup i -...glup u p***m**r |
|
|
|
![]() |
|
Pa zosto da ne , tocno ...i jas mislam deka dobro e da se shmekne nesto ovde sekogas ...jak filing ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
STRUGA
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8283848586 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |