IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Пази што правиш се снима
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Пази што правиш се снима

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 8283848586 241>
Автор
Порака
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2009 во 06:30
de bre druze.. koj te spomna tebe? голема%20насмевка
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2009 во 06:32
pa vikas portparoli pa rekov za mene da ne vikas.... голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2009 во 06:35
koj se pronajde vo postot, za nego e... sto da ti kazam povekje.. голема%20насмевка
Iminja nikogas ne spomnuvam..
A zosto ti se naogjas vo postot? голема%20насмевка
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Sunny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Fantasy girl

Регистриран: 01.Октомври.2008
Поени: 19874
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sunny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2009 во 06:37
Omar portparol e? изненадување
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!    
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2009 во 06:40
e pederski e druze taka... Ako kazuvas kazi do kraj... I zs nisto loso ne te smesav ama aj ke si kutam oti ke go krkam. намигнувањенамигнувањенамигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Fantasy girl

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sunny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2009 во 06:43
e taka ... da si kutis ... голема%20насмевка
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!    
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2009 во 06:44
aman be omar... zasto si pomisli deka e za tebe mojot post...
?!?!?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Fantasy girl

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sunny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2009 во 06:48
 ох ... ama ke vika Fille utre po nekoj ... хи,%20хи...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2009 во 06:49
pa na temava sme troica od koi jas te spomanv tebe... Vikas PORTPAROL jas vikam zasto?
Vikas koj te spomna tebe? jas obrazloziv
Vikas koj se pronajde vo postot, za nego e... sto da ti kazam povekje.. Iminja nikogas ne spomnuvam..

I na kraj pak jas onoj koj neskonta ispagjam???? i vikas aman be omar... zasto si pomisli deka e za tebe mojot post..... збунетостзбунетостзбунетост

E aj ziti jas izjasni se do kraj bar da mozam mirdo da zsspiam...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Fantasy girl

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sunny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2009 во 06:53
Originally posted by Omar Omar напиша:

E aj ziti jas izjasni se do kraj bar da mozam mirdo da zsspiam...

Истава, ама баш истава реченица и јас ја користам во врска со НРГ голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2009 во 06:55
ne e ubavo da se zbori za covek koj ne e tuka, a ne e ni ubavo da se zbori vo tugjo ime.. kolku i da si blizok so nekogo.. me kontas... znaci ... da vo pravo si...deka se pronajde vo posledniot del od postot..no me zavlece druze, zasto ispadna deka visam na forumov samo zaradi sunny, a taa ne mi obrakja vnimanie.. mislam nisko e toa.. sepak sum tuka i staj se vo moja koza kako bi deluvalo toa ako jas go kazev istoto za tebe.... me kontas? znaci sepak na kulturen nacin se izjasniv... ne te navrediv na nikakov nacin a najmalku na nepristoen nacin...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Fantasy girl

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sunny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2009 во 06:59
Originally posted by NRGMKD NRGMKD напиша:

ne e ubavo da se zbori za covek koj ne e tuka, a ne e ni ubavo da se zbori vo tugjo ime.. kolku i da si blizok so nekogo.. me kontas... znaci ... da vo pravo si...deka se pronajde vo posledniot del od postot..no me zavlece druze, zasto ispadna deka visam na forumov samo zaradi sunny, a taa ne mi obrakja vnimanie.. mislam nisko e toa.. sepak sum tuka i staj se vo moja koza kako bi deluvalo toa ako jas go kazev istoto za tebe.... me kontas? znaci sepak na kulturen nacin se izjasniv... ne te navrediv na nikakov nacin a najmalku na nepristoen nacin...

е да можно е ... ти си на форум од 18.Ноември.2005, а Сани од 01.Октомври.2008  ... можно е и ради мене да се зачлени голема%20насмевказадоволство
Кон врв
Anarchy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Регистриран: 19.Март.2009
Поени: 6676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2009 во 07:03
Абе, за жена се расправате ?изненадувањегазење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2009 во 07:03
Abe sve toa OK vasa rabota so Sunny jas ne vi se mesam... Ama od zaebancija rabotava ispadna neznam, da pocneme da se navreduvame na eden pokulturen nacin... Inace ako neskonta vrati strana - dve ponazad da vidis zosto bas tebe te upotrebiv a ne nekoj grug... намигнување

LA FILLE OPRPSHTAJ... бакнеж
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 8283848586 241>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,281 секунди.