|
Офтопик II |
Внеси реплика | страница <1 8283848586 339> |
Автор | |||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Фенси си онда!?
Или рокерче!? Или раперче!? Или машкоданка!? |
|||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||
s_girl
Сениор Регистриран: 08.Јануари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 204 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
хахаха ништо од то... јас сум си во нормала онака... btw со то фенси ме потсети на другарками од ск ми кажуваше шмизлите обожавале да вика МНОГУ СУМ ФЕНСИ Изменето од s_girl - 11.Јануари.2010 во 14:34 |
|||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Упс..погрешно избран збор |
|||
|||
s_girl
Сениор Регистриран: 08.Јануари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 204 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
лол леле ај одам јас сега да се одморам па кај 4 сато кај една другарка сум договорена да појдам да се видиме... :) бај бај |
|||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ајт и ја се исклучувам
|
|||
|||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
СДК... ми избегале чупенцата таман што се вклучив
|
|||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Кој ти кажа тоа!? |
|||
|||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
јас видоф офлајн кај тебе, кај симона и се насекирав... размислуав дури и в река да се фрлам |
|||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Немој ти се молам...се се, само тоа не!
Загадени се реките |
|||
|||
да бе
Сениор О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ок тогаш в море ќе се фрлам.... уууупс... немаме море |
|||
s_girl
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
чоек кај си те нема цел ден :( |
|||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Мони, друг пат вака ако напраи, ќе се налутиме
|
|||
|||
s_girl
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
of course my dear |
|||
Внеси реплика | страница <1 8283848586 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |