|
ЧЛЕНОТ НАД МЕНЕ... |
Внеси реплика | страница <1 834835836837838 922> |
Автор | |
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ljubov be nina, ljubov...
|
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
GOLD
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2695 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Нека ѕвездите го покријат твоето небо, нека месечината заспие во твојата насмевка, нека љубовта го насели твоето срце, а јас твоите соништа.
|
|
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uf, da znaat sto bese posle...
|
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
blind
|
|
GOLD
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2695 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Нека ѕвездите го покријат твоето небо, нека месечината заспие во твојата насмевка, нека љубовта го насели твоето срце, а јас твоите соништа.
|
|
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
more tuka se se gleda....
tebe libeto kaj ti e... daj pofali ni se ti malce... |
|
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
libeto mi spie sea mene utre u skolo ke si se vidimeposebno ko ke mu go vidam negovite ubavi sini oci
|
|
Valeta
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ej drustvo se vrativ
|
|
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hii valeta again
|
|
GOLD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
valeta
|
|
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gold me procita li pogore
|
|
GOLD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da
nina |
|
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
оки
|
|
Внеси реплика | страница <1 834835836837838 922> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |