|
ФЕНИКСОТ ПОВТОРНО СЕ РАЃА |
Внеси реплика | страница <1 833834835836837 915> |
Автор | |
marijana
Сениор Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aaaaaaaaaa..pa pocna sezonata da diganje na brutoto de:)))
|
|
irena
Сениор Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobar den za Mari i Dime
|
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
Valerija 2
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DIGAS CUCICH...A???BRUTO SEZONE...
|
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
ДимеБТ
Сениор Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЗАШТО МА ЦУЦО, ПА ЗА КОЈ Е РЕКЛАМИРАЊЕТО, ЗА ВИСТИНА И КАЈ МЕНЕ ДОМА МУ ЈА УДРИЛЕ НА ЛИМОНИТЕ (ОД ОНИЕ СО БОЈА И ВКУС НА МАНДРИНА) И ЦЕЛО ВРЕМЕ ЦЕДАТ А ЈАС ПЛУС О КОРАТА МУ ЈА ДЕЛАМ НАПОЛА СО ЌЕРКАМИ |
|
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!! |
|
PITU GULI
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Големи женски гради се магнет за вниманието на мажите, ма каков магнет – црна дупка!! Ако досега не сте научиле да разликувате природни од силиконски, можеби е подобро и да не научите – бидејќи или не ви е битно или е подобро и понатаму да можете да се лажете себе си како што ви одговара. Затоа – подолу имате неколку контрапродуктивни финти за препознавање што е божје, а што дело на естетската хирургија:
Неприродна форма – Повеќето гради не се совршени сфери и најчесто не се идентични. Внимавајте на тоа како се држат додека сопственичката се движи (особено кога ги движи рацете) и дали остануваат исти или ’се издишуваат’ кога се исправува или кога се тегне. Освен тоа, кога се наведнува нанапред, ако се вистински ќе паднат. Меурест изглед – Кај некои горниот дел е меурест како напрчен задник. Вештачките гради и’ се спротивставуваат на гравитацијата, па може да изгледаат како меури што одат нагоре. Природните гради држат поприродна опаѓачка кривина од врвот до долу. Премногу цврсти – Вистинските гради се претежно салести, што ги прави да се тресат како пача. Доколку повеќе личат на цврст мускул, можеби сте во присуство на пар вештачки. неприродно природни - верувале или не Високо поставени – Градите треба да се во висина на пазувите. Лоша хируршка интервенција некогаш резултира со нивна поставеност премногу високо, како две пловки прицврстени за брадата. Предалеку една од друга – Ако собира тупаница помеѓу градите, веројатно се вештачки, Докторот требало да ги среди пекторалните лигаменти за да им даде поприродна поставенсто, но го мрзело. Асиметрични брадавици – Навистина, немате секогаш прилика да ги видите брадавиците, но ако носи провидна маичка, тесна кошула или дури и ако е студено времето надвор, фрлете еден поглед. Брадавиците ретко се совршени, но лоша хируршка интервенција може да ги постави премногу високо, премногу ниско или едноставно разроко. Стрии – се обично последица од операцијата. Кожата се растегнува додека растеме, но истегнатата кожа може да остави и белези. Ако премногу ги зголемила или ако докторот не се покажал најдобро, може да забележите белези од истегнување. Непропорционално тело – Обично може да се забележи дали градите се вештачки кога ќе се споредат со останатиот дел од телото. |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
marijana
Сениор Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dosta odmor..ne ke e na arno mnogu odmaranje...jas ve pozdraviv i vi vikam cao!!!
irena i tebe srce "prijaten den":)...a cekam i izvestuvanje od "parnicata"imate presuda?
|
|
Valerija 2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KOLEGA....
OD AVION SE POZNAVAAT AKO SE SILIKONI
|
|
|
|
Valerija 2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cucich,pak zaminuvas....tolku bese:)
|
|
|
|
ДимеБТ
Сениор Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
БЛАГОДАРАМ ПИТУ ЗА ИСЦРПНИОТ РЕФЕРАТ ЗА ПРИРОДНИ - НЕПРИРОДНИ ГРАДИ ПА СЕГА МОРАМ ДА ПОПРОШЕТАМ МАЛКУ НИЗ БТ ЗА ДА ПРОВЕРАМ КАКВИ ЛИ ГРАДИ СЕ ШЕТААТ НИЗ БТ, АМА ПОСИГУРНО Е КОГА ЌЕ СЕ ПРОВЕРАТ СО ДОПИР т.е. СО СТИСКАЊЕ
СЕ ЧИТАМЕ УТРЕ |
|
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!! |
|
irena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mari se slusnavme ama seuste ne sme se videle... parnicata toj saka da ja dobie vo svoja korist ja vo svoja razbira se...
|
|
|
|
irena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pozdrav kolega... ama dobro utro ni napravi
|
|
|
|
Valerija 2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DIME,UZIVAJ NIZ SHIROK SOKAK.... POZDRAV DO UTRE |
|
|
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ama sepak podrugo e koga ke se stisnat, togas nema promasaj...
dime e vo pravo...
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
irena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Val navistina mi se odi vo Prespa ... uf
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 833834835836837 915> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |