![]() |
|
БАР!!!!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 832833834835836 931> |
Автор | |
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kuliraj
|
|
![]() |
|
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
jas ke si stavam edno viski. Na zdravje
![]() ![]() Ne sum primetil deka ova mi e 300ta poraka :) Ajde feshta, pienje za site, jas castam ![]() Изменето од sensei - 24.Ноември.2006 во 01:04 |
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Туууу, баксуз, се затворен го наоѓам баров (или на пауза)
![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
koj e ZA da pie so mene? |
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
Anarhist ![]() Сениор ![]() Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
Aj ja ke pijam, ali pivce ladno, skopsko isklucivo
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
И јас сакам..... Ама не пивце, сакам некој енергетски пијалак
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anarhist ![]() Сениор ![]() Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
ne ne, ti si malecko posle ke mi ja zatvorat Kalina i nema utre da se najdete. Za tebe sokce od morkovce
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Ајдеееее.... Не е фер
|
|
|
![]() |
|
A moze li Fruktal, ako veke pies pij nesto dobro
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mlado devojce si ti, ne treba da si umorna ic, a za pienje samo sokce, a neka nide kvalitetno sekako
![]() |
|
![]() |
|
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
e ajde za mene nesto... ajde edno koktelce ke moze nekoj da me pocasti?
![]() |
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
![]() |
|
Aj ja castam, moze nekoe koktelce od borovnica i jabolko, - i ti si malecko za alkohol
![]() |
|
![]() |
|
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
ajde orakul dosta so tie godini
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 832833834835836 931> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |