![]() |
|
БАР!!!!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 829830831832833 931> |
Автор | |
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aj nie da si pocneme so crazy..........a viskito edvaj cikam da stigne
![]() |
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Imam jas edno tajno viski skrieno pozadi sankot
![]() |
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Ete, me ostavija sama da se drvosam.
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
![]() |
|
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
![]() rakija da pievte jas ce vi se pridruzam vaka viski slab sum so pari litro ne mi stiga:)
|
|
![]() |
|
Ne se smej, daj od z'tata domasna
![]() |
|
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
chuk chuk
slobogno da ne se denes na programata ful monty? da si znam odnapred |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
ajde plavusce,te cekam milo
![]() |
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
тука сум ама бавен ми е интернетов...
![]() |
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
![]() |
|
of..............nema problem,ke te pocekam jas,samo ne mi kaza sto sakas za pienje?
![]() |
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
фала калинче
![]() |
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
![]() |
|
kazi mi milo sto ima novo? se vidovte so pero? se sluci nesto interesno? i kazi mi zasto se gubis tolku,te nema na forum mnogu,mnogu........ |
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
не можам да го издржам интернетов. еве гледаш и сега не сум мн присутна...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
lele......znam kako ti e......a mene kompjuterot me zeza od vreme na vreme......i vo tie momenti mi ide od balkon da go dzitnam aj po uste edna tura tequila......ziveli
![]() |
|
kuliraj
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 829830831832833 931> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |