|
ANAKIN's PLACE (ex Vtor Pogled) |
Внеси реплика | страница <1 8182838485 89> |
Автор | ||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da refresiram
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
lele kje mi pobegnese vo zaborav temava |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
hypertech
Сениор Регистриран: 02.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tuka e, zaglavena vo nekoj klaster od nekoj od serverite na MT
|
||
eos 1D mk4 , EF 24L , EF 50L , EF 85L , EF 135L , EF 200L , EF 400L
|
||
Zoran K
Модератор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa sigurno ke ti pobegne vo zaborav koga ne postirash nishto novo. I sega kako ja refreshash, so spomnuvanje deka temava se zaborava ??? |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vaka zoki ti si moderator i treba da znaes
ako na edna tema ne se pisuva taa kje se pomestuva na 15 strani i koga kje stigne do kraj forum avtomatski kje ja zbrise temata jas nesakam ova da bide zbrisana |
||
|
||
hypertech
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mozda treba, for the sake of the thread, posto 99% od fotkite mi minuvaat niz seriozen post process da gi stavam tuka kako "before and after"...
|
||
|
||
hypertech
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eve na primer pretposlednava moja:
|
||
|
||
Zoran K
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ova beshe zamisleno kako Anakinova tema. Za vakvite raboti od drugite chlenovi imame Vtor Pogled.
Da se dogovorime sto ke pravime i da ne duplirame temi.
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zoki
sekoj vo moja tema e dobredojden ne mi brkaj gosti |
||
|
||
Zoran K
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Togash neka bide taka, no prvin neka gi razgledaat tvoite sliki za da razberat po sto se razlikuvaa ovaa tema od onaa "Vtor pogled".
Ne sakam da duplirame temi i da se objavuva paralelno na dve mesta. Oti ova sega mi izgleda kako "ako nekoj mi napravi vtor pogled na moja slika, togash neka se objavi na Vtor Pogled, a ako jas samiot si napravam vtor pogled, togash neka odi na Anakinova Tema".
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
hypertech
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
premnogu pravila... i taka nikoj ne ja aktivira temava...
|
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ene denes ja refresiravme |
||
|
||
janevskiR
Сениор Регистриран: 07.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 236 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ajde Anakine fati se za rabota ...ete cepni nekoja od moite fotki ...ke mi bide cest!
|
||
http://foto.idividi.com.mk/portfolio.asp?ID=3248
|
||
Внеси реплика | страница <1 8182838485 89> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |