![]() |
|
Саботирање на желби |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8182838485 482> |
Автор | |
zverka_ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
samo crtan so nego
![]() nekoj vecera da mi napravi ![]() |
|
Јас сум 99% сигурна дека луѓето ме озборуваат,но 100% сум сигурна дека баш "ме заболи" за тоа!!!
|
|
![]() |
|
panter123 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
nemoze vecerva moze drug pat
sakam porse |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
eh sega na remont e porsheto..zemi 101 zastava
sakam da imam noken klub ![]() Изменето од MyWay - 08.Февруари.2011 во 09:03 |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
у бре.... тоа во следниот живот
![]() Сакам вила на Бали ![]() |
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
ke se uobrazish posle ....ne moze
![]() sakam da odam do Tadz mahal ![]() |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
daleku e ..ne biva
sakam da odam na skijanje ![]() |
|
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
e ako e blisku... nema ni skijanje
![]() sakam da shetam denes ![]() |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
denes ke visish tuka!
![]() ....sakaam da...jadam neshto |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
ке висам уште малку
![]() нема јадење ![]() ![]() сакам да не сум на работа денес ![]() |
|
|
|
![]() |
|
e ke bidis...nema mrdanje
![]() sakam na hawai da sum ![]() |
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
nema shansi ma
![]() sakam da ne mi solzat ocite i nosot d ane mi e zatnat ![]() |
|
![]() |
|
e nastinata si...cekaj da ozdravis
![]() sakam da jadam sega |
|
|
![]() |
|
zoki1 ![]() Група ![]() Регистриран: 08.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 82 |
e nema jadenje na dieta si neli
![]() uhhh sakam do vrvot na vodno da ispesacam |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
poposle malce
![]() sakam ferveks da si rastvoram Изменето од ANITA11 - 08.Февруари.2011 во 10:25 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8182838485 482> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |