|
Офтопик II |
Внеси реплика | страница <1 8182838485 339> |
Автор | ||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кажи ти прва... Скрши го мразот... Или подобра опција: Да го чекаме овој волс да дојде, па да се размуабети |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
да бе
Сениор О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
темата е за офтопици
за интересни работи си има други теми |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Упс...отидовме офтопик
|
||
||
да бе
Сениор О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
офтопик jа
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a moze li samo off
da bidam |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
s_girl
Сениор Регистриран: 08.Јануари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 204 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
епа да се пофалам бев на фризер и ме ошути таја фризерката цела коса ми ја зеде
|
||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И монке, тебе тоа ти е смешно!?
Или се смееш за де заплачеш? |
||
||
s_girl
Сениор Регистриран: 08.Јануари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 204 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
то второто :) |
||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А што, праеше шишки!? Или ја ретчеше косата!? |
||
||
s_girl
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
онака само ми ја кратеше на "врвојте" незини а цела ме изтрижи ко несалам... немам -шишки- сега ги рамнам со косава да ми бида иста должина :)))
|
||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Грешно упатство си и дала за работа
П.С кај забега волс...веќе ми недостасува |
||
||
s_girl
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i have no idea...не дојде прееска на училиште за евидентните,рече на заболекар дека бил а за ова за упатствово јас арно упатство и дадов само шо таја не знаеше да го следи |
||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Лелее
Муабетам женски муабети АЈ КЕНТ БИЛИВ ИТ! Симоно мори, што ми стори, од тебе шмизла ќе станам |
||
||
s_girl
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не стануваш шмизла мурр за да станиш шмизла треба да го следиш примеро на шмизла а јас не сум муахахахаха Изменето од s_girl - 11.Јануари.2010 во 14:25 |
||
Внеси реплика | страница <1 8182838485 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |