|
Која мисла Ви се врти |
Внеси реплика | страница <1 8182838485 280> |
Автор | ||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koga vekje ednas kje polozam?
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
уште зајци ми фалеа дома да чувам
|
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
знаев дека морав да одам до магазин... и се исплати..
|
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ух што ме чека утре,што седнав
ајт |
||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Оди дете утре ко зомби ќе бидиш цел ден..
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е така ти е кога не следиш информации...ќе се чудиш зошто 4 дена нема да одиш на работа
|
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Енџи е сама дома.
мене ми се пуши цигара во друштво и онака ми се мафта со неа дури објаснувам нешто. Сабајле беше расположена, значи има шанси да се кикотиме ко нездрави Ама има еден проблем кој до лани беше мал, а сега порасна колку мене - се вика Хектор. Ме обожава и кога ќе ме види ми рипа у наручје, ама љубовта од моја страна не му е возвратена. Мнооогу лигав тип... почнува од патиките, па фармерките, па рацете, па лицето.... тотално отсуство на домашно васпитање! не бе.... не ми се пуши цигара... |
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мнооогу лигав тип... почнува од патиките, па фармерките, па рацете, па лицето.... тотално отсуство на домашно васпитање!
....
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
знев дека ке и се допаднат...кој друг може да работи и да подигрува?
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
треба да ја честам мајче едно кафе...за кондурчињава де
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас со вакви влечиња со срциња не ја шетам в чаршија
|
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
od kaj mi gi vidovte kondurcinjava?!deka mi se novi:(((((((((
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ќе ме шеташ ќе ме шеташ....и ќе прашаш дали треба и на некое друго место а не само низ чаршија
|
||
|
||
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
yes Master |
||
Внеси реплика | страница <1 8182838485 280> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |