IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ALL STARS
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ALL STARS

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 827828829830831 1869>
Автор
Порака
Callidus Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)
СССР

Регистриран: 13.Април.2008
Статус: Офлајн
Поени: 21
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Callidus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 03:30
за кого-како
каква е реалноста кај тебе вечерва?

Изменето од Callidus - 13.Април.2008 во 03:30
Not one step backwards!!!
Кон врв
realna Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Февруари.2008
Поени: 541
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај realna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 03:34
zosto za kogo kako ......patem kaj mene ovaa vecer e kako i site drugi...... ....a kaj tebe
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)
СССР

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Callidus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 03:38
хех...имам форумско искуство

инаку за вечерта...надвор со друштво,се враќам дома,исполнет од супер ден,и не ми се спие...

тоа дека е како и сите други...добро е или лошо?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај realna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 03:44
Originally posted by Callidus Callidus напиша:

хех...имам форумско искуствоaha..sega si go smeni nickot?

инаку за вечерта...надвор со друштво,се враќам дома,исполнет од супер ден,и не ми се спие...

тоа дека е како и сите други...добро е или лошо?
dovolno dobro..so moznost za golem napredok ...
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)
СССР

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Callidus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 03:47
Originally posted by realna realna напиша:

aha..sega si go smeni nickot?

мора да се биде на ИДИВИДИ за да се има форумско искуство?

инаку,излезе некаде вечерва? (времето беше супер)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај realna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 03:50

aha..sega si go smeni nickot?

мора да се биде на ИДИВИДИ за да се има форумско искуство? ne mora no pozelno e

инаку,излезе некаде вечерва? (времето беше супер)
jas vecerva si ostanav doma ke "ucev" ama nisto..ispadna gabe si sedev....patem ti od kade si ..........
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)
СССР

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Callidus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 03:55
те сфаќам...и мене често ми се случува така да “учам“
штета само што не си се издувала надвор малце (после сјебанава недела викендов ми дојде како вентил) обавезно да надокнадиш утре

Скопје Сити...ти?

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај realna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 04:00

те сфаќам...и мене често ми се случува така да “учам“
штета само што не си се издувала надвор малце (после сјебанава недела викендов ми дојде како вентил) обавезно да надокнадиш утре......da znaes kolu imam za ucenje
..ako mi mislish dobro ne bi me sovetuval taka..

Скопје Сити...ти?.....jas sum od jugot

........
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 04:02
hello people mislev samo jas sedam do sabajle

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)
СССР

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Callidus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 04:04
цела недела учење...редно е викендот да се искористи нели (сепак,ти си знаеш колку ти е обемен материјалот за учење и колку време ке ти треба да го научиш)...секогаш одвој време за “луфтирање“ надвор

делуваме север-југ,интересно

...колку е тивко тука навечер...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај realna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 04:05
Originally posted by IQ IQ напиша:

...... ...kako si ti vecerva..-patem tetkicata koga si legna ...utre da mi ja pozdravish ..vazi
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 04:08

Originally posted by IQ IQ напиша:

...... ...kako si ti vecerva..-patem tetkicata koga si legna ...utre da mi ja pozdravish ..vazi

ako ja sretnam ke ja pozdravam koga jas doagjam na forum vekje site spijat

ama ovde imalo zivot

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 04:09
DOBROVECER,DOBRO UTRO IQ...BESE IZLEZENA?
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај realna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 04:11

цела недела учење...DA IMALO CELA NEDELA UCENJE ..NE BI IMALA SEGA TOLKU MNOGU..NO TOA E.......
...колку е тивко тука навечер...
.......A ZOSTO NE RECISH NAUTRO
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 827828829830831 1869>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,453 секунди.