![]() |
|
FENIX-5 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 820821822823824 1553> |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Дечки а да наздравевме во барот.....
![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
........MILAAAAAAAAA
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
i jas sakam pregratki
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
...lele Filence........kaj si ,odi da te
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
irenka2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
dobar den fenixi
![]() |
|
MAKEDONIJA BILA I KE BIDE
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Зошто мажите први умираат?
За да се одговори ова прашање потребно е мало објаснување на животот и однесувањето на мажите и интерпретацијата на истите од страна на понежниот пол. Ако си горд на своите успеси... тогаш си полн со себе. Ако не... не си амбициозен. Ако таа има главоболка... таа е уморна. Ако ти имаш главоболка... не ја сакаш повеќе. ![]() Ако ја ставиш жената на пиедестал и се обидеш да ја заштитиш од секојдневните грижи... ти си машки шовинист. Ако останеш дома и ги работиш домашните работи... ти си неспособен. Ако работиш премногу... никогаш немаш доволно време за нејзе. Ако не работиш доволно... не те бива за ништо. Ако таа има досадна работа со ниска плата... тоа е експлоатација. Ако ти работиш досадна работа со ниска плата... треба да го мрднеш дебелиот газ и да најдеш нешто подобро. Ако добиеш унапредување пред нејзе... тоа е фаворизирање. Ако таа добие работа пред тебе... тоа е еднаква можност. Ако и спомнеш колку добро изгледа... тоа е сексуално малтретирање. Ако молчиш... тоа е машка индиференција. Ако плачеш... си мекуш. Ако не плачеш... си копиле без чувства. Ако донесеш одлука без да ја консултираш... ти си шовинист. Ако таа донесе одлука без да те консултира... таа е слободна жена. Ако и речеш да направи нешто во што не ужива... тоа е доминација. Ако таа го побара истото од тебе... тоа е услуга. Ако покажуваш интерес за женската фигура и интересна долна облека... тогаш си перверзен. Ако не... тогаш си геј. Ако сакаш жената да си ги депилира нозете и да се одржува во форма... тогаш нејзе ја сметаш за сексуален објект. Ако не... ти си не романтичен. Ако се обидуваш да се одржуваш себе си во форма... ти си суетен. Ако не... ти се мрза. Ако и купиш цвеќе... тоа значи дека сакаш нешто од нејзе. Ако не... значи дека не ти текнува на нејзе. Ако пречесто и бараш... тогаш си манијак. Ако не и бараш... тогаш мора да има некоја друга. Зошто мажите први умираат? Затоа што така сакаат! |
|
|
|
![]() |
|
i za onie sto ne znaat da zdiplat maica
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Приказни и жени
На 8 години, ја носиш во кревет и и кажуваш приказна. На 18 години, и кажуваш приказна и ја носиш во кревет. На 28 години, не ти треба приказна за да ја однесеш во кревет. ![]() На 38 години, таа ти кажува приказна за да те однесе во кревет. На 48 години, таа ти кажува приказна за да избегне одење во кревет. На 58 години, остануваш во кревет за да ја избегнеш приказната. На 68 години, ако ја однесеш во кревет, ќе биде приказна. На 78 години. Каква приказна??? Каков кревет??? Кој си па ти??? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
zosto Gospod e vecen i ne umira ? ....
zosto nema zena
![]() |
|
![]() |
|
hehehe...
|
|
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
dve raboti koi Gospod gi nema
i poradi toa e vecen
ZENA i ORTAK
![]() |
|
![]() |
|
irenka2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
kakva opservacija
![]() |
|
MAKEDONIJA BILA I KE BIDE
|
|
![]() |
|
.....opseravacija i malu machizam.....balkanski..... ![]() Изменето од marija1000 - 08.Јуни.2008 во 22:08 |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 820821822823824 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |