|
Мислам,значи-постојам |
Внеси реплика | страница <1 8081828384 177> |
Автор | |
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-" So tekot na vremeto ke se naviknesh na razdelbi.
Ke nauchish da se sekjavash,a sekavanjeto e isto kako i sredba. I po malku ke se nauchish da sakash mnogu ludje vo spomeni. Kako shto davash del od sebe na prijatelite,taka i tie davaat se najdobro od sebe. Na krajot ke vidish deka si po malku SITE koi nekogash si gi sakal. Nekogash ke morash da dadesh se i da ne te boli.Ke nauchish da sonuvash. Da lechish so dopir.Da zadavash mala,za da ublazish golema bolka...."- M.Pavic |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само во длабочината на зимата и студот, ќе откриете дека во Вас има невидливо лето.
-A.Ками |
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Немој да плачеш кога Сонцето ќе зајде, бидејќи од солзите нема да можеш да ги видиш ѕвездите! Изменето од james dean - 17.Февруари.2010 во 13:10 |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne znam zosto ovaa misla me asocira na aktuelnive izbori...
|
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne e beden oboj koj ima malku, tuku onoj koj ima potrebaod mnogu. Servantes |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Bogati se onie sto nemaat zelbi a prosjaci onie koi postojano sakaat da imaat sto poveke."
Diogen
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"ЖИВЕЈ КАКО ШТО МОЖЕШ , КОГА НЕМОЖЕШ ДА ЖИВЕЕШ КАКО ШТО САКАШ"
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што може човек сам да си направи, ни најголемиот душман не може да му направи! Изменето од james dean - 17.Февруари.2010 во 13:09 |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Poligamijata e porealna realnost koja se slucuva od mitot za monogamijata
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има луѓе кои свесно преминуваат преку својата совест.
|
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Среќен и навистина голем човек е само оној кој не мора ниту да владее ниту да се покорува за да стане некој.
Гете |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi odi na zivci vise sto me pozdravuvaat koj stigne koga sum na rabota, a koga sum onoj vistinskiot nikoj ne me ni poglednuva
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ЈАС НА ПРИМЕР,МНОГУ МИСЛАМ..МНОГУ...!!!ДУРИ И ...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ponekogas mislam deka ne postojam.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
Внеси реплика | страница <1 8081828384 177> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |