![]() |
|
ВТОР ПОГЛЕД II |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8081828384 105> |
Автор | |||
Zoran K ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ovaa fotografija (http://foto.idividi.com.mk/viewphotos.asp?ID=40662) me poteti na filmot "Apokalipsa Sega", pa si dozvoliv sloboda malu da ja napravam podramatichna.
Originalna: ![]() Alternativna 1: ![]() Alternativna 2: ![]() Napraveno e kropiranje, pokrivanje na izgorenoto sonce, alteriranje na boite vo "selective colors", kontrast i zatemnuvanje na oblacite. Изменето од Zoran K - 05.Март.2008 во 06:40 |
|||
![]() |
|||
Zoran K ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
||
Znam deka nikomu ne mu svrte vnimanie (http://foto.idividi.com.mk/viewphotos.asp?ID=40615), ama toa ne mi poprechi da se poigram i tuka.
Original: ![]() Alternativna: ![]() Kolor korekcija, krop, ispravanje na horizont, selektivno zatemnuvanje. Изменето од Zoran K - 05.Март.2008 во 07:04 |
|||
![]() |
|||
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
||
mi se dopaga na orginalot "krugot"na slikata... inace alternativata mnogu ubavo si ja sredil!!! po intenzivna e so korekcija na boite.... |
|||
![]() |
|||
Mire ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1594 |
||
Ne brkas ni 2:3, tuku 13x18 kolku sto te znam ![]() |
|||
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
|||
![]() |
|||
hypertech ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 600 |
||
Original:
![]() Crop: ![]() ND 1.2 + ND 0.6 + CPL + red1 grad: ![]() B&W + vignette: ![]() Изменето од hypertech - 06.Март.2008 во 17:13 |
|||
eos 1D mk4 , EF 24L , EF 50L , EF 85L , EF 135L , EF 200L , EF 400L
|
|||
![]() |
|||
bobicar1 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1099 |
||
![]() |
|||
Marie! ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 25.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8 |
||
Ladnata atmosfera povekje mi se dopagja, temnata e pofilmska
![]() ![]() ![]() |
|||
I am a GIRL!
|
|||
![]() |
|||
hypertech ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 600 |
||
И јас сум за ладна атмосфера, но со затемнувањето на вториот поглед
|
|||
eos 1D mk4 , EF 24L , EF 50L , EF 85L , EF 135L , EF 200L , EF 400L
|
|||
![]() |
|||
ana arsovska ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 13.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 22 |
||
vtorata e po misteriozna, so zastrasuvacki efekt ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
Мире, јанглаш си ![]() Белите рамки кои ја опкружуваат фотографијата се за 13х18 формат, додека фотографираното, внатре во рамката е со пропорции 2:3 |
|||
![]() |
|||
aboskovski ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 336 |
||
A dolniot del od ramkata go ostavas posirok za da znaaat lugjeto kako da gi drzat printovite koga gi gledaat. ![]() Изменето од aboskovski - 08.Март.2008 во 23:20 |
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
Една од причините е и таа ![]() а другата е затоа што добивав бело само по долгите страни на фотографијата. Вака има насекаде |
|||
![]() |
|||
Vojkan ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 387 |
||
original:
![]() vtor pogled: ![]() konverzija vo CB so silen kontrast. minimalen dodge i burn na neboto. napraveno e brzo. so poveke vnimanie mislam deka bi se dobilo mnogu povekje |
|||
Ernst Haas: "Leica, schmeica. The camera doesn't make a bit of difference. All of them can record what you are seeing. But, you have to SEE."
|
|||
![]() |
|||
Проксандар ![]() Нов член ![]() Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 23 |
||
Трет поглед:
Еве ја малку подобработена: ![]() Изменето од Проксандар - 12.Март.2008 во 20:38 |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8081828384 105> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |