|
Како се чувствувате денес среќни/тажни |
Внеси реплика | страница <1 8081828384 959> |
Автор | |
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес мизерно се чуствувам,како светот да не постои за мене.Ке ми речат некои као не ми чуе, па што ми фали ова или она,но јас не сакам лигавење во стилот као ма супер сум денес секогаш кул, а у ствари штом ке ме размине мене таа ке закопа глава во песок како ној, а мене ке ми се пува.Е од вакви лигли баш и нема да ми чуе.
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас сум некако овие деној ко истушен балон...ги видов најдрагите лишности....али не онака како шо сакам да ги видам...можеби понижено...се чуствувам...некако помало...глупаво...наивно...досадно...самата од се*е си се мрзам...
|
|
Точачиња.
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прилично расположена, Среќна и умна
|
|
|
|
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
исто като сшто...обично...малку ме болит глата, ми се спијат...и си го загинав моливчето-техничко и ќе се убијам...над сите маки уше то ми фалеше
|
|
Точачиња.
|
|
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas denes se cuvstvuvam i taka i taka |
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа е така зашто не сум те јас тоа гушнала од сабајле |
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sredno usrano
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако ја преживеам оваа недела, ќе живееам сто години, е така се чувствувам |
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хе хе хе ех блу мила хеки ајде да ве гушнам и супер ќе ви биде милички
|
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
blue eve nate ke ne gusni , blue sto e rabotava sega ?
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nate ti ne si vekje tazna neli?????? btw se cuvastvuvam......HAPPY!!!!!!!!!!!!!!!! mnogu mnogu mnogu........HAPPY!!!!!!!! |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e nate sega mi e mnogu ubavo otkako me izgushka sum srekjna te gushkam i jas tebe a i na site drugi
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Миличка јас ретко сум тажна
Понекогаш сум темпераментно испровоџирана но не ме држи за долго. Солзичките вчера ми беа за тато нешто му се слошило па се исплашив и заминав право дома.. Но сега се е во ред без грижи и сум суперррр |
|
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ana marija !!! eve ti mnogu guski i od mene nate! milo mi e so si super!!!!! |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
Внеси реплика | страница <1 8081828384 959> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |